Apa Saya Beli Bila Pergi ECO Shop

Assalamualaikum wbt,

Selamat berhujung minggu dan berehat bersama keluarga. Apa aktiviti uols dihari minggu? Wawa hari ni cuma stay kat rumah sahaja. Suami kerja, wawa mengemas rumah. Hehe

Apa wawa beli bila pergi kedai ECO atau kedai rm2.12. Biasanya nak beli sikit je, tapi mesti melebih-lebih. Kalau suami tak de kat sebelah mahunya semua baran yang ada dalam tu perlu ada kat rumah kita. Hehe

Mungkin itu anda? Tidak bagi wawa, sebenarnya wawa ni bukan jenis orang yang suka shopping. Sebab bila wawa nak pergi ke sesuatu kedai, wawa akan pastikan dulu untuk apa aku ke sana? Nak beli apa? Ok, bila dah ada tujuan baru gerak. Hihi

Malam tadi suami ajak beli stokin dia dan wawa ambil kesempatan sekali, beli 3 stokin dan 1 handsock.


Uols suka beli apa bila pergi kedai rm2 ni? Mesti banyak kannn. Hihi
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

2 comments:

Farrah MF said...

Masuk kedai ni memang boleh rambang mata dibuatnya :)

Nur Azian Jaafar said...

saya suka beli alat tulis.. biarpun murah, okey je.. masih blh pakai kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...