Air Tapisan Water Pitcher Sangat Bagus

Assalamualaikum wbt,
 
Lama dah tak cerita pasal water pitcher kan. Uols nak tau tak? 
 
Water Pitcher Shaklee, Water Pitcher, testimoni water pitcher, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor, pengedar shaklee johor, Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews
 
Kak sekolah Cikgu Jaja mengajar, ada sorang cikgu Kimia yang sangat passionate dengan subjek kimia. Sampai dengan air pun dia panggil H2O.

Uols tahu ke apa itu H2O? 😄

Terjadinya air bila ada 2 unsur hidrogen dan 1 unsur oksigen. Nak cerita bab kimia, panjang pula mengarang nanti.

Jom kita sambung cerita cikgu kimia kat sekolah cikgu jaja. Tahu tak, dia buat apa kat sekolah dengan air dari tapisan “WATER PITCHER” ni?

“Kak pia, sy sgt yakin dgn water pitcher tu sbb cikgu kimia sek sy test air dr water pitcher tu dgn kertas apa tah tu kan. Dia kata air dr water pitcher kita bersifat alkali which is sgt bagus. Dia stop beli air alkali dan setia dengan filter shaklee 😍😍” - Cikgu Jaja 

Terbaik kan Cikgu Kimia sekolah Cikgu Jaj ni. Uols, nak lagi tak testimoni Water pitcher? Lepas ni kak wawa share lagi naa.

Lepas ni tentang anak2 yang selalu kena neb pula. InsyaAllah
 
NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG WATER PICTCHER SHAKLEE? KLIK DI SINI YE.
 
Testimoni tentang WATER PITCHER shaklee di SINI.
 
Wawa, saya nak order macam mana? Boleh dear, detail wawa ada kat bawah ni ye.
 
Hubungi kami untuk info/order:
 
Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

1 comment:

Cik Ash said...

memang bagus kat rumah ma ada satu