Tutorial Instant Shawls Radiusite - KAK WAWA - Health & Beauty Tips, Lifestyle, Food, Travel and Review

Tutorial Instant Shawls Radiusite

Assalamualaikum wbt,
 
Ramai nak pakai shawls, tapi tak tahu macam mana nak pakai kan? Semalam wawa terbaca dekat newfeed facebook dimana ada seorang ni, suka pakai bawal dan dia berminat juga untuk pakai Shawl. Pernah cuba, sampai menangis-nangis tak jadi. Jadi, wawa nak share la dekat uols, cara pakai shwals supaya nampak muka sweet comel gitu.
 
 
 
Sangat mudah dan cepat.
 
 
 

2 comments:

  1. Gee suka pakai shawl!!hehe

    thanx wawa support ga gee!senarai peserta dah update sini:
    http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

    good luck wawa!!

    ReplyDelete
  2. Kat youtube banyak video tutorial kan, sng utk kita ikot :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

@templatesyard