Tutorial Instant Shawls Radiusite

Assalamualaikum wbt,
 
Ramai nak pakai shawls, tapi tak tahu macam mana nak pakai kan? Semalam wawa terbaca dekat newfeed facebook dimana ada seorang ni, suka pakai bawal dan dia berminat juga untuk pakai Shawl. Pernah cuba, sampai menangis-nangis tak jadi. Jadi, wawa nak share la dekat uols, cara pakai shwals supaya nampak muka sweet comel gitu.
 
 
 
Sangat mudah dan cepat.
 
 
 

2 comments:

sis gee said...

Gee suka pakai shawl!!hehe

thanx wawa support ga gee!senarai peserta dah update sini:
http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

good luck wawa!!

cik renex said...

Kat youtube banyak video tutorial kan, sng utk kita ikot :)