TESTIMONI COLLAGEN POWDER KESAN TERBAKAR DI WAJAH HILANG

Assalamualaikum wbt,

Kejadian yang hampir menghilangkan kekacakan wajah 2 tahun lalu cukup menakutkan bagi seorang yang normal seperti Amir. Siapa sangka kejadian membakar sampah sarap dalam longkang waktu itu mengundang musibah yang hampir merosakkan wajah yang hensem ketika itu.

Kulit muka Amir melecur teruk sehingga di kawasan kening, bibir dan hidung. Akibat daripada itu, Amir terpaksa menutup wajah untuk keluar berhadapan dengan orang ramai dan kesannya, sakit, pedih dan tidak boleh makan seperti biasa kerana kawasan bibir dan mulut juga melecur.

Apa yang Amir buat selepas kejadian itu adalah meningkatkan pengambilan dos vitamin shaklee terutamanya Collagen Powder shaklee. Setiap hari Amir mengambil lebih dari 2 sachet collagen untuk menghilangkan kesan melecur di wajah. 

Alhamdulillah, hasilnya kulit wajah Amir seperti tidak pernah mengalami kesan melecur dan terbakar.



Alhamdulillah in 3 weeks dah ok dah mukanya macam gambar hat last tu. Fuhhhh! Lega! Raya macam biasa. Takde sapa detect yang pernah terbakar. Hehehe! - Puan Nadiah

Nak tahu bagaiman Collagen membantu atasi masalah kulit anda? tengok link di bawah ye.




BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

esp shaklee, esp johor, pengedar shaklee johor, pengedar esp shaklee, pengedar vivix Johor



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

2 comments:

mamapp said...

Alhamdulillah Ada vitamin collagen shaklee... Dah ensem balik dah dia.. ngerinya bayangkanlah bakar sampah pungerdedah dgn ancaman api

mamapp said...

Tengok gambar ngeri laa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...