Kisah Saintis Pengamal Supplemen

Assalamualaikum wbt,

You all nak kenal dengan saintis shaklee yang awet muda cun melecun tu? Boleh google gambar die, taip Dr Sonhee. Cantik dan sihat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Kisah Saintis Pengamal Supplemen

Semalam masa talk 'The Best For Baby' oleh Dr Sonhee Park, Sr Researcher Shaklee


Dia sempat berkongsi kisah dia dan supplemen

Kenapa perlu supplemen?

Dalam dunia ni takde satu makanan yang mempunyai semua nutrisi lengkap

Kalau nak makan semua nutrisi lengkap 
Perlu makan banyak macam-macam pula tu
Mana nak mampu?

Jadi dia mula ambil supplemen sejak 1977 masa tu umur dia 23 tahun

Kini dia pada usia 63 tahun masih sihat dan cergas berbanding kawan-kawannya dan keluarga yang ada pelbagai penyakit pada usia warga emas ini.

Dia pun maklum the best sejak dia tukar ke brand Shaklee, dia tak pernah kne selsema dah

Tu yang nampak Dr Sonhee cergas

Bagaimana Shaklee Sangat Menjaga Kualiti?

Mengikut Dr Sonhee, Shaklee amat pentingkan quality

Salah satu test yang Shaklee buat adalah test kehadiran 350+ bahan kimia atau pesticide yang hadir dalam bahan / produk Shaklee .

Test yang Shaklee buat ini lebih dari requirement FDA yang minta, iaitu hanya 200 test sahaja. Namun, disebabkan shaklee sangat menjaga kualiti, ini kerana dunia hari ini mempunyai kimia yang melebih-lebih. 

Sampai tahap tu Shaklee buat test untuk pastikan produk selamat! Memang tahap lebih organik!

Beruntung dapat consume produk dari hasil terbaik kan.

Kredit: #s2ufamilies
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...