GRAND OPENING IKEA TEBRAU JOHOR BAHRU

Assalamualaikum wbt,

GPS : 
1.554477, 103.798644

Address : 
33, Jalan Harmonium,
Taman Desa Tebrau,
81100 Johor Bahru.

Time :
10 am - 11 pm

Facebook :
fb.com/ikeajohor




Dua hari lepas, IKEA store terbesar di Asia telah dibuka untuk orang ramai. Grand opening pada 16 November 2017, benar-benar mengejutkan wawa apabila ramaiiiiiii sangat orang memenuhi perkarangan parking IKEA. Beratur panjang menanti giliran untuk dapatkan 10,000 pertama beg ikea. 

Wawa tak pergi pun, cuma lihat di dalam facebook. Wawa antara salah seorang yang memang menantikan pembukaan IKEA di sini. 

Wawa selalu nampak store IKEA ketika dalam proses pembinaan. Selalu cakap kat suami, nanti dah siap kita pergi ye. Sekali tengok semalam, ya Allah ramainya orang. Nanti, lepas-lepas ni ramai lagi tak orang.

Uols dah pergi ke?
Share:

1 comment:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne