GRAND OPENING IKEA TEBRAU JOHOR BAHRU

Assalamualaikum wbt,

GPS : 
1.554477, 103.798644

Address : 
33, Jalan Harmonium,
Taman Desa Tebrau,
81100 Johor Bahru.

Time :
10 am - 11 pm

Facebook :
fb.com/ikeajohor




Dua hari lepas, IKEA store terbesar di Asia telah dibuka untuk orang ramai. Grand opening pada 16 November 2017, benar-benar mengejutkan wawa apabila ramaiiiiiii sangat orang memenuhi perkarangan parking IKEA. Beratur panjang menanti giliran untuk dapatkan 10,000 pertama beg ikea. 

Wawa tak pergi pun, cuma lihat di dalam facebook. Wawa antara salah seorang yang memang menantikan pembukaan IKEA di sini. 

Wawa selalu nampak store IKEA ketika dalam proses pembinaan. Selalu cakap kat suami, nanti dah siap kita pergi ye. Sekali tengok semalam, ya Allah ramainya orang. Nanti, lepas-lepas ni ramai lagi tak orang.

Uols dah pergi ke?
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

1 comments:

mamapp said...

Seronoklah org tebrau Ada IKEA kat Sana kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...