Blog Make Over - Touch Up By SisHawa Design

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, siap sudah tempahan wawa dengan sis hawa design. Disebabkan kekangan masa untuk mengedit dan menggodek coding-coding blog sendiri, wawa prefer untuk dapatkan service dari yang pakar.

Sebenarnya, wawa dah lama mencari designer blog ni. Kalau siapa yang perasan blog wawa ni sentiasa berubah lebih kurang dalam 4 ke 5 bulan mesti masuk design baru. Tapi, macam ada something yang kurang umphh je. Cuma itulah, kurang masa untuk memakeupkan dia. Hehe

Jadi, wawa berbesar hati mengupah SIS HAWA DESIGN untuk mencantikkan lagi blog vitaminwawa.com ini.

Gambar bawah ini adalah body atau main blog wawa. Yang sebelah kiri nampak kurang tersusun kan. Selepas di make over oleh Sis Hawa disebelah kanan, terus nampak kemas dan tersusun.

Sis Hawa kekalkan template asal blog wawa, cuma ada beberapa yang disusun dan ditambah bagi memperkemaskan lagi struktur blog vitaminwawa dot com.


Kredit : blog sishawadesign.com

Ini pula gambar gambar dibahagian footer. Boleh nampak perbezaan susunan kan. Sebelum dan selepas.

Kredit : blog sishawadesign.com

Paling best dapatkan service dari sishawadesign dot com, kerana sis hawa melayan je apa yang kita nak. Nak mintak buatkan itu ini, just bagitau je. InsyaAllah sis hawa boleh bantu.

Untuk lihat lebih jelas make over lain di blog wawa, uols boleh baca kat blog sis hawa naa. Klik je SINI.

Pasti uols tertanya-tanya, berapa bayaran untuk make over blog wawa jadi tersusun dan kemas ini. Murah sangat uolss, untung sangat-sangat. Berbaloi-baloi la orang kata. Hehe

Apa lagi service yang di sishawadesign.com tawarkan?
  1. 3 PAKEJ UTAMA SISHAWADESIGN.COM
  2. NAK TENGOK HASIL DESIGN DARI SISHAWADESIGN.COM
Uols boleh klik je link mana2 yang wawa buat hyperlink tu, then dia akan terus ke blog sishawa design.

Macam mana nak buat tempahan?


Ok uols, terima kasih sudi singgah. Terima kasih banyak2 sis hawa cantikkan blog wawa. ❤️
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

4 comments:

Lynd Abu Bakar said...

Lawanya.. Kemas..😊

Ajuya Rashid said...

Cantik...kemas la skit kan. Hehe nnt nak tukar jgk tunggu masa yg sesuai

Mahfuzah @ Put said...

Cabtiknya blog Wawa..

mamapp said...

Cantik. Hasil dari awa mmg x mengecewakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...