TESTIMONI - Allah Izin Hamil Asbab GLA Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Bila melihat zuriat orang lain riang bermain di laman rumah, terdetik dihati bilakah pula giliran  aku untuk menimang cahaya mata dengan zuriat sendiri.

Perkongsian daripada Faezatul kegembiraan customer beliau positif hamil amat menggembirakan. Alhamdulillah.



Nak kongsi testimoni dari customer.. 

Mula consume GLA start 20/5 ritu. Ikhtiar utk stabilkan period & hormon (since period tak regular). 
Sekaligus ikhtiar utk hamil juga.

Dah 2 botol GLA (2 kali repeat order). Lately, senyap pula dia.. Tak habaq nak repeat order pun.. Risau pula faezatul, kot2 dia frust ka apa..(pikiaq negatif jaa, adeh!)😅

Tapi kami still dok keep updated follow up tnya khabar & blast promo camtu jaa laa.. 
Petang tadi, tup2 dia crita positif upt test.. Punyalah tanjat ku rasa! 

Sampai getaq tgn2..first customer ttc tup2 positive. 

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Syukur sgt2..

- Faezatul

Anda yang masih menantikan kehadiran zuriat, sentiasa berdoa pada Allah supaya diberi keizinan memiliki zuriat sendiri.

Shaklee menawarkan 2 set kesuburan khas untuk suami isteri, kedua-dua set ini sebenarnya sama sahaja cuma yang membezakan adalah Vitamin E untuk suami dan GLA untuk isteri. Uols suami isteri bolehlah share vitamin yang sama tu. Boleh KLIK gambar untuk terus order dan posmen hantar depan rumah terus. hehe

set kesuburan lelaki, set kesuburan shaklee, set subur shaklee, pengedar shaklee johor, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor

set kesuburan wanita, set kesuburan shaklee, set subur shaklee, pengedar shaklee johor, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor


BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.



Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...