Dulu Botak Licin, Sekarang Dah Tumbuh Rambut

Assalamualaikum wbt,

Ini lagi testimoni tak masuk akal. Haha. Nak tau kenapa? Sebab si suami beli ESP untuk isteri dia, last-last dia yang teruja. Sayangkan bini, tolong bancuh esp dan-dan curi minum. Nak tau ala jadi?



"#testimoniesp
ada sorg customer ni dia cari  beri tenaga utk isteri..sebab kesian isteri beranak kecik,bekerjaya.bila dia google Esp yg byk bg testimoni..Dia kata dia sgt2 sensitif nk beli2 supplement  ni..dia mengkaji apa ada dlm ESP.esp ni bgs ye bukan mcm soya lain..
sambil bancuk utk wife dia minum sekali.Yg dia teruja dulu kepalanyanya botak licin skrg sudah naik ank2 rambut."
- Suami Penyayang

Ada yang sayang bini juga? Belikan untuk wife naa. Hihi

Untuk order, boleh roger wawa terus naa.

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...