Testimoni ESP Shaklee, Kulit Putih Melepak

Assalamualaikum wbt,

Siapa suka minum ESP? Give me five! Hehe

Uols ni, sama laa dengan wawa. Memang feveret betul laa dengan esp ni, hari-hari ambil pun tak jemu. Sebab kulit jadi makin putih melepak, parut-parut jerawat pun cepat hilang. Seronok kan.

Jom kita tengok testimoni akak cantik ni. Berbezakan dengan kulit sebelum, yang ada masalah jerawat merah-merah dan liang pori pun agak besar.  Lepas consume esp, alhamdulillah flawless uols.😊



Apa best sangat dengan esp ni? Meh wawa cite.

Esp ni bukan hanya untuk kulit tau, macam-macam benefit yang ada.

KHASIAT ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
====

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda
✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus
✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus
✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk
✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil
✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil
✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu
✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat.

Best ke best? Haa, kalau nak cuba boleh je whatsapp wawa terus di 019-996 6576
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...