Testimoni Collagen Shaklee, Orang Ingat Umur Kak Cip 23 Tahun

Assalamualaikum wbt,

Testimoni Collagen daripada Kak Cip :

1 sachet per day keeps the KEDUT AWAY!!!



Haritu masa mengandung, tak makan Collagen lama sangat!!

Org kata Kak Cip kakak husband.

Lepas beranak, I makan sehari 2 sachets.

Org ingat Kak Cip student terus. Dia ingat 24 tahun.

Bila Kak Cip kata saya dah 30 an dan ada anak 3.

Terkejut drg.

Baru nak panggil kita kakak.
Boleh drg sembang dgn aku you you saja. I you.

Padahal drg ni muka budak lagi.

Ingatkan budak2 zaman skrg dh tak sopan.

Rupanya dia ingat kita geng dia.

Cip terus cakap,'Korang ni muda2 dah buat Lasik'.

Terkejut drg😱😱

'Berapa umur u?? Bukan sama ktrg ke??'

Cip plak terkejut,'Eh akak dah 32 tahun'.

Drg nganga!!

'Yeke?? Saya ingat sebaya saya 23 tahun'.

Cip gelak guling2. Kahkahkah. Cip usaha bg drg percaya yg cip adalah kakak kawasan.

'Dik, akak dah anak 3 dik'.

Drg lagi kalut!!!

'Anak 3!!!!!??????πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€'

Nok comey lote make colagen buke makey buddu...
Marah org Kelantan.

Ok fine make budu dgn colagen😁

Ok, lepas ni kena telan collagen 2 sachet sehari nak away kedut bawah mata ni. Hihi

Uols yang nak try collagen, boleh contact wawa naa.

Kak Wawa BYG
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

1 comments:

Ainniah Zulkefli said...

hahaha lawak la Dr.Cip punya ayat ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...