Promosi Merdeka ke 60 di Lanjutkan Hingga 30 September

Assalamualaikum wbt,

Berita baik pada yang berminat untuk miliki shaker color orange campur pink yang cantik.😊

Promosi dilanjutkan sehingga 30 September 2017 tau.

Shaker comel ni khas untuk ahli baru sahaja, wawa memang sah-sah tak dapat. Dah laa cantik, menggoda betul tengok. Hehe

Selain shaker, uols boleh dapat bersama vitamin c dengan harga rm63.60 sahaja. Selepas buat pendaftaran dan belian 100uv dalam satu resit ye.😊


Merdeka 60 Enrollment

Sign up with minimum 100UV purchase in a single receipt, enrollees are entitled to:

PWP:
1 unit x Shaklee Shaker in Coral Orange) @RM 19.08 (Including 6% GST) OR
1 unit x Sustained Release Vita-C Plus @RM 63.60 (Including 6% GST) OR
1 set x Combo (Shaklee Shaker in Coral Orange + Sustained Release Vita-C Plus) @RM 82.68 (Including 6% GST)
Item Code: PW0065 / PW0066 / PW0067

* Limited to one(1) Shaklee Shaker in Coral Orange OR/AND Sustained Release Vita-C Plus per distributorship.

* This promotion is only valid from 1 to 30 September 2017, while stocks last.

Untuk info & order, boleh whatsapp wawa terus tau @ 019-9966576

http://kakwawa.wasap.my
http://kakwawa.wasap.my
http://kakwawa.wasap.my
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

1 comments:

Tengku Sofia said...

Rugi tak dapat shaker pink tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...