Lega Perut Dapat Membuang Dengan Mudah

Assalamualaikum wbt,

Buat apa tu? Petang ni wawa nak share pengalaman wawa sendiri amal Herblax dari produk shaklee. Ye, produk yang kita jual mestilah kena rasa dulu. Baru boleh cerita kesan dan feeling dia macam mana kan. Hehe


Actually dah lama wawa makan herblax ni, cuma tak ambil as daily @ weekly. Wawa ambil ketika perlu sahaja. 

Ok, wawa ni bukanlah dari kalangan orang yang jenis sembelit. Yang menangis-nangis nak meneran keluarkan najis, namun tetap juga tak berjaya. Wawa ni jenis yang tak membuang, perut tak sakit, padahal makan banyak. Haa, macam mana tu? Ramai yang cakap wawa ni kurus sebab metabolisme tinggi.

Wawa terfikir sendiri, kalau metabolisme tinggi mesti lepas makan terus membuang atau pun badan cepat berpeluh. Tapiii, semua tu tak berlaku pada wawa. Kadang-kadang 3-5 hari tak membuang, rilek je. Kesannya, wawa perasan bila ada naik jerawat disekitar muka.

Auhh, bila buat sendikit pembacaan, fahamlah wawa mungkin ada masalah pencernaan ni. Dia tak jadi najis ke apa. Haha

Selepas banyak hari tak membuang, sebelum tidur malam tadi wawa ambil 3 biji untuk buang segala benda asing yang patut dibuang dalam usus ni. Hehe

Alhamdulillah, jam 7.30 pagi tadi terkocoh-kocoh wawa berkejar ke toilet. Mak aihhh, legaaa ya amat tanpa perlu mengerah tenaga untuk meneran, semuanya smooth sahaja keluar. Rilek je die kuar, last2 ehh dah habis.😝😝

Untuk pengetahuan uols, pastikan ambil herblax 1-2 kali seminggu sahaja ye. Nanti berkampung dalam toilet pula. 

Uols ada masalah membuang? Atau ahli keluarga yang ada alami masalah sembelit ke, bolehlah suggest makan herblax naa. 

Nak prder dengan wawa pun boleh, whatsapp wawa naa .

Nak tahu apa kandungan yang ada dalam herblax, boleh baca sini naa.😊
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...