10 Soalan Tentang Vivix

Assalamualaikum wbt,

Apa sebenarnya vivix ni? Untuk apa ye? Sedap ke rasa? berapa harga? Ehh, untuk awet muda juga? Uishh2, macam-macam soalan yang terlintas kat kepala kan. Mai kak wawa share apa disebalik vivix ni.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


Soalan 1:
Vivix ni apa yer?



Vivix merupakan supplemen anti penuaan terbaik dunia dalam bentuk sirap merah pekat yang dihasilkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee..

Bagaimana Vivix membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh? 

Vivix membantu dengan cara melindungi  dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan. Vivix juga mempunyai revesratrol. Mengikut kajial klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas.


Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat yang mengandungi campuran botani eksklusif yang terdiri daripada poligonum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ungu.

Para pengedar shaklee suka menggelarnya tonik sirap yang ajaib. Ajaib? Ya..kerana banyak keajaiban yang berlaku pada kebanyakan penggunanya setelah mengamalkannya..


Soalan 2: Apa kegunaan Vivix sebenarnya ?


Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
Soalan 3: Bagaimana rasa Vivix?

Pernah minum Ribena? Haa..rasanya lebih kurang macam tu lah.. Ada rasa masam-masam manis dan sedikit pekat. Bagi yang tak gemarkan ubat tablet atau kapsul, Vivix adalah pilihan yang lebih mudah dimakan.

Pastikan anda mengambil air putih yang cukup iaitu 1 liter bagi setiap 25kg berat badan anda. Pengambilan air yang secukupnya membantu untuk penyerapan dan kesan yang lebih baik.


Soalan 4: Betul ke Vivix Anti-Kanser?


Betul ke berkesan sebagai anti kanser?


Kebanyakan pelanggan saya yang bertanyakan Vivix ialah pesakit kanser. Mereka dah baca entri yang telah saya publish tentang bagaimana Vivix dan Nutriferon membantu pesakit kanser.

Kajian klinikal telah menunjukkan Asid Elagik dan Polifenol Antocianin sangat membantu untuk mengelakkan kanser dan meningkatkan tahap kesihatan pesakit kanser. Kedua-duanya ini terkandung di dalam Vivix.


Soalan 5: Vivix ni sesuai tak untuk ibu hamil?

Vivix tidak boleh diambil oleh ibu hamil kerana kandungannya yang tinggi antioksidan.

Biasanya pada awal kehamilan, antibodi si ibu menurun bagi memberi laluan untuk janin membesar dalam rahim ibunya. 

Pengambilan vitamin yang tinggi antioksida akan membantu meningkatkan sistem imun si ibu, namun apabila imun meningkat, tubuh ibu juga akan melihat janin tadi sebagai “bendasing” yang mungkin perlu disingkir keluar. Ini boleh memberi risiko keguguranpada janin tadi.

Jika anda ada masalah yang memerlukan anda consume Vivix ketika hamil, mungkin pengedar akan mencadangkan vitamin alternatif yang lebih sesuai untuk anda.


Soalan 6: Bagaimana cara makan Vivix?

Mudah saja.

Tetapi apabila botol dibuka, Vivix perlu disimpan di dalam peti untuk menjaga kualitinya.

MendedahkanVivix kepada suhu yang tinggi berkemungkinan boleh menjejaskan kualitinya. Kebiasaannya, tempoh valid dimakan sebotol Vivix biasanya adalah 8 bulan sahaja dari tarikh pengeluaran.

Cara makan:

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


Berdasarkan arahan pada botol, pastikan dimakan selepas makan. Sebaiknya selepas sarapan pagi.


  1. Goncang botol Vivix sebelum dibuka.
  2. Tuangkan Vivix sebanyak 1 sudu teh.(Bergantung berapa banyak yang dicadangkan pengedar mengikut masalah dan keperluan anda)
  3. Boleh terus dimakan atau dibancuh dalam air putih. 

Soalan 7: Saya dengar harga Vivix mahal. Kenapa mahal sangat?


Harga Vivix sesuai dengan bahan yang terkandung di dalam Vivix tu sendiri..


Antara bahan eksklusif yang terkandung dalam Vivix adalah anggur Muscadine(saiz sebesar bola golf).

Saya pernah dengar rakan bagitau harga sebiji anggur Muscadine ni lebih kurang RM100 sebiji. Hah!! Betul ke??

Hmm..saya pun terkejut mulanya bila dapat tau..

Di Malaysia, anggur tersebut hanya boleh dijumpai di KLCC dan diimport khas. Bayangkan kalau nak hasilkan sebotol Vivix??

Sebab itulah harganya pun agak mahal..

Apapun, khasiatnya amat berbaloi dengan harga yang dibayar.


Harga Vivix??


RM475 sebotol 150ml. Tahan 1-2 bulan penggunaan 1 sudu teh setiap hari.

Mahal sangat??

Ada DUA cara anda boleh dapatkan Vivix dengan harga lebih murah:


  • Daftar ahli sekarang dan anda boleh terus dapatkan Vivix dengan harga ahli dan jimat hingga lebih kurang 20%.
  • Daftar ahli dan beli Vivix semasa Promosi Vivix oleh Shaklee..Sebagai ahli, harga anda jauh lebih istimewa lagi ketika Promosi Vivix berlangsung.



Soalan 8: Boleh ke ambil Vivix semasa sesi kemoterapi?

Kemoterapi adalah rawatan untuk membunuh dan mematikan sel barah...

Manakala Vivix bertindak memperbaharui sel.

Oleh kerana keduanya berfungsi dengan cara berbeza, sebaiknya Vivix tidak diambil semasa tempoh rawatan kemoterapi. Walaubagaimanapun, selepas kemoterapi, dalam waktu anda bebas daripada sesi kemoterapi anda boleh kembali mengambil Vivix untuk membantu memulihkan kesihatan anda.

InsyaaAllah, Vivix juga boleh membantu menghilangkan ketidakselesaan yang dialami selepas rawatan kemoterapi.



Soalan 9: Boleh ke ambil Vivix dengan ubat hospital?

Ya, boleh tetapi bukan serentak atau sekaligus dalam satu masa. Anda perlu jarakkan waktu pengambilan dalam tempoh 2-4 jam.

Boleh berhubung dengan pengedar anda untuk panduan masa yang sesuai untuk ambil jika anda juga sedang dalam rawatan dengan ubat hospital.



Soalan 10: Bagaimana nak order Vivix?

Hanya 3 cara anda boleh dapatkan Vivix:


  • Melalui Branch@Cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.
  • Melalui Pengedar Shaklee yang sah. 
  • Dengan order terus melalui Sistem E-Sell Shaklee(menggunakan kad debit/kredit untuk pembayaran.

Saya, Wawa juga adalah salah seorang pengedar Shaklee yang sah bagi seluruh Malaysia.
Bagi anda yang berada di Pengerang, Bandar Penawar, Desaru Johor bolehlah mendapatkan Vivix anda terus daripada saya(jika stok masih ada).

Bagi anda yang berada di luar kawasan, semenanjung atau Sabah/Sarawak akan saya pos Vivix anda menggunakan khidmat Poslaju @ Gdex @ Citylink Yang pastinya..dengan setiap pembelian Vivix, KOS POS adalah PERCUMA!!


* Dengan pembelian sebotol Vivix, anda layak mendapat pos percuma ke seluruh Malaysia.
* Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat POS PERCUMA, KEAHLIAN PERCUMA dan terus mendapat HARGA AHLI yang jauh lebih jimat dan pulangan bonus pada bulan seterusnya.

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai


Pengeposan ke seluruh Malaysia
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...