Testimoni Bacaan Gula & Kolesterol Turun Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Kisah seorang anak.

Terharu wawa baca perkongsian sahabat dari secret group kami.

Imma : Ini keputusan check up bonda.

Bonda : Alhamdulillah, bacaan gula dalam darah turun 5.1 & kolesterol pun turun dari 8 ke 4.
Seronok sangat. Ucap bonda.

=====
Gula tinggi dalam darah tanda kencing manis,
Kolesterol tinggi boleh jadi angin ahmar,
Ibu penawar hati mana nak cari si dara yang manis,
Demi kesihatan ibu ku sanggup bayar berapa pun mahar.
.
Mana kita nak cari kesihatan seorang ibu. Bila terlantar, beribu2 pun sanggup kita bayar kan.
Jadi, sebelum jadi apa2 lebih baik kita bagi yang terbaik.

Contoh macam Puan Imma ni, hadiahkan ibu sebotol Vivix.😊
Nak tahu kisah lanjut? Boleh baca sampai habis.



Pagi semalam, mok Imma gi Hospital Kubang Kerian.

Nak ambil result darah. Hari tu dah pergi untuk ambik darah. Biasalah hospital kerajaan ambil masa sikit nak tau result darah kan.. Kene tunggu tarikh berikutnya baru boleh dapat tahu result. 


Bila mok update result kat whatsapp group, 1 family happy dan bersyukur sangat. Sebab mok kata, bacaan kencing manis dah turun kepada 5.1!

Imma ingat lagi, 2 bulan lepas, Imma balik kampung. Masa tu ibu jari kaki mok luka dan bernanah. Risau sangat, sebab bernanah dan keluar air bisa. Bawa mok pergi klinik, doktor cek kencing manis mok 14. Doktor kata, at least nak 8 sebab mok memang dah lama menghidap kencing manis.. so doktor macam tak konfiden nak target turun banyak, tu yang doktor kata at least 8.

Masa tu baru 2 botol vivix mok makan, Imma bagitau mok, teruskan je makan. Imma akan kirim vivix kat mok tiap bulan. Masuk bulan April, Imma kirim botol ke 3 kat mok.

Alhamdulillah. Tak sangka pulak semalam bacaan kencing manis mok turun banyak. 5.1.. syukur sangat sangat.

Pastu, mok kata kolestrol jahat pun turun jugak, daripada 8 kepada 4. 😭😭

Syukur alhamdulillah. Hadiah untuk mok sempena Hari Ibu semalam.

Imma pesan kat mok, kalau consume vivix jangan tinggalkan ubat yang hospital bagi. Just makan macam biasa ubat hospital tu. Air kosong kene minum.

Syukur alhamdulillah.. happy sangat. Tq Allah, kerana izinkan semua ini berlaku. 😭

Kalau ada kawan-kawan yang ada mak menghidap kencing manis, Imma sangat rekomen bagi mak korang consume vivix. Serius, Imma boleh katakan pelaburan yang sangat samgat berbaloi. Lagi pun, mak kita sendiri juga yang sihat.

Botol ke 4 vivix bakal menyusul dengan ikatan reben dan kotak berbalut cantik, istimewa untuk bonda tersayang. 😘😘😘😘

Sayang mok. 😊

-Puan Imma

#FounderBYG
#Vivixformummy
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...