10 Kebaikan Vivix Yang Perlu Anda Tahu

Assalamualaikum wbt,

Bulan ni wawa nak bagi FREe 2 paper beg hijau ini dengan setiap pembelian 2 botol Vivix shaklee. Ada yang berminat? Nak tahu apa kebaikan Vivix shaklee? Teruskan membaca ye.. hihi

Vivix adalah salah satu produk favourite wawa, mak dan juga ayah, setiap malam tak kan miss untuk ambil satu sudu. Mak wawa paling happy, sebab ramai yang tegur mak nampak makin muda, kulit lebih cantik, ada yang tak percaya mak dah ada cucu. Manakala ayah wawa pula, garis kedut di dahi semakin menghilang. Wajah ayah nampak makin menegang. 

Alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah swt. Walau apa pun, Allah suka hambanya berusaha tetapi meletakkan Allah adalah yang Pertama. Kan.




10 KEBAIKAN VIVIX!

1) Melambatkan penuaan – awet muda dan anti-penuaan

2) Membantu mencegah kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius

3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung

4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis

5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf

6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk

7) Membantu golongan yg berhadapan menopause

8) Menyokong kesihatan mata

9) Meningkatkan kesihatan imum 
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh

Di Shaklee, satu produk yang berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular VIVIX adalah jawapan untuk masalah-masalah di atas.

Kandungan VIVIX adalah 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.

SIHAT itu MAHAL.

For info/order,
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

2 comments:

Maria Firdz said...

Singgah pagi di sini.. moga dipermudahkan urusan..

C i k R e n e x said...

singgah blog ni :)
good luck dlm berbisnes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...