Selamat Pengantin Baru Adinda Lie

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, bulan ni macam slow je wawa update kat blog kan. Kekangan yang berlaku menyebabkan wawa kurang update. Biasa wawa update guna phone je, laju. 

Sejak phone tak bekerjasama, macam nilah jadinya. Walau apa pun, wawa nak ucap terima kasih kepada semua yang sudi jenguk blog wawa ni. InsyaAllah, di izinkan Allah wawa berkunjung ke blog korang pula.

Bulan ni kesibukan juga dengan kehadiran ahli baru dalam keluarga kami. 


Selamat pengantin baru buat adinda lelaki wawa dan pasangan. Semoga bahagia till jannah.
Share:

1 comment:

  1. Barokallah.. selamat pengantin baru buat adinda Lie dari kakak sini
    Dapat adik iparlah ye Wawa. Tahniah tambah ahli dlm keluarga.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark