Info Tambahan Kena Tukar Kad Atm Maybank

Assalamualaikum wbt,

Info yang baru wawa dapat dari abang ipar kawan wawa yang mengatakan berita ini betul. Disebabkan pertukaran kad atm ini menjadi maybank penuh.

"Iyo..info ni betul.tp extend sampai 31 dec 16..sbb ramai sgt serbu maybank.jem maybank abg ipor aku royak..kalo dop tkr..caj rm12 start 1jan2017 utk tkr kad..atm pun reject kad lama start 1jan17."

Ini message terbaru yang wawa dapat. So, kita ada masa lagi laa kan nak gi maybank untuk tukar.😊

Gambar kad atm maybank terbaru.

Share:

3 comments:

  1. YEKE..KENA TUKAR JUGALAH NI...SALAM IDILFITRI WAWA

    ReplyDelete
  2. semalam nak tukar sampai kad pun habis...

    ReplyDelete
  3. Errr kad kredit tu baru terima yg renew bln lps - errr tak yah lah tukar kan?

    ATM ku dah lama - gambo rimau hitam kuning tu ... sayang nk tuko sebab yang lama tu xde kna charge annual.
    Yg cherry tu dh start kna charge...

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark