Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Assalamualaikum wbt,



Hai semua, wawa ada berita gembira nih ! Nak duit raya tak ? Kalau nak  , baik korang baca entri ni sampai habis . Dalam bulan Ramadhan , bulan yang penuh dengan keberkatan ini , online shopping Malaysia yang dipercayai dan paling KEBABOOM abad ini , iaitu www.nile.com.my [tekan sini] nak bagi korang duit raya tau !!! Giveaway ni untuk para blogger join dan hadiahnya ialah wang tunai sehingga RM1000 tau !

Rugi la kalau korang tak join Giveaway mudah ni . Hadiah menarik sangat ... ! Untung-untung dapat guna duit tu untuk beli baju raya kan ?

Hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :


1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
http://www.nile.com.my/page.php?cd=111



3. Dan daripada link tersebut , pilih 5 items daripada " Jualan Raya Meletop 2016 " yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my , dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti macam contoh kat bawah ni ye ...


Product: Traveler Backpack
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only


Product: Waterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


Product: "Crocodile Stripe 6-in-1 Women Bag"
JLM2016 Sales price: RM37.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


Product: Rivets Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM16.90
Date: 27/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only


Haaaa . Mudah kan ? Atas ni LIMA pilihan Vv lah . Untuk tunjuk contoh kat korang , banyak lagi barangan dan korang pilih sendiri dekat link pada banner di atas tadi tu .


4. Ok lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh :
No. Telefon :

Contoh :


Korang boleh check result >> DI SINI << . 

*********************
Tarikh tutup update blog adalah pada :
30/06/2016 sebelum 11.59 pm
********************* 

 ** Ok tu je ! Selamat ber-entry dan JANGAN LUPA email kepada diorang ikut kesemua EMPAT STEP di atas ya ! Ajak la ramai-ramai kawan korang join sekali tau ! Lagi ramai lagi best .

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)
Share:

4 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne