Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

Assalamualaikum wbt,


Kenal tak blog siapa ni? Confirm laa korang kenal kan, blogger femes emes di Malaysia.
Hari ni wawa nak join bloglist Ramadan 1437H oleh Hasrul Hassan. Sempena nak join, ada la syarat pengeras sikit. hihi. Alhamdulillah, done semua.

Kenapa wawa suka follow blog Hasrul Hassan, kerana wawa suka baca tips tentang SEO untuk naikkan traffik blog, berada di carian google dan ada juga tips untuk keibubapaan di mana wawa baca sebagai persediaan menjadi seorang ibu nanti.

Uniknya blog HH ni, bila kita masuk je macam blog informatif penuh dengan maklumat. Patutlah sentiasa ada depan page untuk carian google selalu kan. 

Last sekali, wawa nak rasa tempias femes HH juga. Ye la, tengok pageview dan online semasa beribu-ribu. Wawa pun nak rasa juga macam tu. hihi

Selamat Maju Jaya HH..")
Share:

4 comments:

  1. good luck..saya pun join gak..http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  2. yaya dah join..hihihi...done follow sini jugak ;)

    http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  3. Assalamulaikum.. datang dari segmen sama http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne