Sotong Celup Tepung Versi Kelulut

Assalamualaikum wbt,

Teringin sungguh makan sotong celup tepung. Time kat ofis sampai kecur liur kak wawa.")

Balik dari ofis, terus bagitau suami. Jom kita pergi kelulut. Jarak rumah kak wawa ke Kelulut lebih kurang 1 jam 30 minit. 

Bukan selalu pun, cuma hari ni je teringat-ingat lagi sotong celup tepung Pok Nong di Pantai Teluk Lipat. Macam mengidam plak, hari ni terus terbang ke sini. Hehe

Layan gambar la ye.

Sotong Celup Tepung Versi Kelulut



Share:

8 comments:

  1. SEDAPNYA SOTONG GORENG TU TERINGIN NK MERASA...

    ReplyDelete
  2. Serius! Favourite dish! 。^‿^。

    ReplyDelete
  3. Adoiii... kita pun dah teringat2 ni... mcm mn... huhuhu

    ReplyDelete
  4. Ya Alllah Wawa.....kecur terus ayaq liuq tgk sotong celup tepung tu. Sebenarnya teringin sgt nak gi Ganu makan benda tu ha.....

    ReplyDelete
  5. Sedapnya Wawa, pasti fresh dari east coast ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne