Personal Branding Tingkat Keyakinan Diri

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, sejak dua menjak ni wawa di whatsapp oleh beberapa orang yang nak belajar ilmu branding diri. Wawa just tanya apa pandangan dorang tentang personal fesbuk wawa.

Rata-rata mengatakan nampak lebih confident, hebat, macam dah jadi jutawan dan aura jutawan semakin menyerlah.

Masing-masing tanya apa lagi bisness yang wawa buat? Haha. Macam banyak je kan. Sebenarnya wawa buat satu sahaja main bisness wawa iaitu menjual produk shaklee dalam masa yang sama sebagai konsultant kepada client-client wawa.")

Kesan selepas belajar dan apply ilmu personal branding, wawa lebih yakin dengan apa yang wawa buat. Orang yang melihat juga terasa auranya sekali. 

Kan? Hehe


Share:

2 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne