Testimoni : Set Resdung Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Testimoni Set Resdung dari customer wawa sendiri.


Awal2 wawa jumpa Fizah ni, ya Allah serius kecian tengok muka dia. Jerawat berketul-ketul, kulit kusam, gelap sebab berparut.  Wawa duk perhati je, lama-lama tak tahan perasaan kesian tu.

Terus gi cakap ngan dia, nak cuba tak set resdung akak jual ni. InsyaAllah membantu fizah, cubalah bukan untuk apa2 pun. Akak nak bantu fizah, biar dapat kulit cantik macam orang lain.
Alhamdulillah, fizah akhirnya mencuba set resdung ni.

Selepas sebulan, ramai yang perasan dengan perubahan kulit fizah. Ramai duk tanya, ini fizah kan!

Sebab tak percaya dengan perubahan kulit fizah kini.

Alhamdulillah, wawa tumpang happy bila customer happy.

Anda punya kulit berjerawat? Disebabkan resdung teruk? Ayuh cuba set jerawat ini. InsyaAllah membantu atasi masalah kulit jerawat korang. 


Whatsapp wawa for info lanjut. 

Your health & beauty consultant

Share:

3 comments:

  1. teruk juga resdungmuka dia tu.kesian nya.selalunya kalau masalah macam ni dia nak senyum pun tak boleh..kan?/rasa kulit macam di tarik2..mujur ada penyelesaian nya..

    jemput Join GA di blog saya

    *Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

    *Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

    *Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

    *Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

    http://www.dianarashid.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. beransur better kulit dia =)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark