Testimoni : Ibu Czer Puas Hati Minum Vivix

Assalamualaikum wbt,

Wawa cuma nak bagitahu hari ini LAST DAY PROMOSI VIVIX!!!!")

Esok harga Vivix dah back to normal tau. Bagi yang berminat, boleh grab banyak-banyak hari ni.



Comment Puan Amilia selepas minum Vivix.

saya ambil vivix masa berpantang.bersalin czer.hr ni dh 40 hari. hri kedua dh ambil vivix,mmg luarbiasa.blh bangun dan terus jalan.hari kelima dah rasa sgt sihat. pergi klinik pun laju ja jalan.ibu2 czer lain pun hairan. anak langsung xada jaundis. ini perbezaan saya ambil vivix utk anak ke6 dan mmg beza dgn anak2 lain yg xambil vivix. sehari 4 sudu vivix saya ambil. 3 botol habis dlm 40 hari. bln ni promosi memang melompat happy...

-Pn Amilia

Part yang paling mengganggu emosi  bagi ibu-ibu berpantantang adalah bila anak kena kuning. Bacaan kuning makin meningkat setiap hari, susah nak turun. 

Berbeza dengan Puan Amilia, anaknya tak kuning langsung selepas minum vivix. Berbeza dengan anak-anaknya yang lain.

Selain untuk czer, vivix sangat membantu dalam awet muda, cantikkan kulit, hilangkan jeragat, cerahkan kulit, kecilkan liang pori dan banyakk lagi.

Nak cuba? Whatsapp je wawa 019 996 6576. Save tau no ni..")


Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne