Testimoni : Gentle Action Makeup Remover Nutriwhite

Assalamualaikum wbt,

Hilangkan daki dengan Gentle Action Makeup Remover.

Dulu, wawa asyik baca dan tengok je teatimoni tentang makeup remover ni. Upline wawa duk sebut-sebut je selalu, pakai ni jadi best, kulit jadi licin, black head white head hilang.


Wawa just dengar je, masuk telinga kanan, keluar telinga kiri. Orang kata buat derkkk je. Ye laa, sebab malas nak ambil tahu. Tambahan plak wawa ingatkan untuk orang yang pakai make up je. Lagipun, Dulu pernah kena muka naik jerawat sebab pakai set luaran kat muka. Terus tak berani nak cuba.

Dari hari ke hari, makin lama makin banyak review pasal makeup remover. Best best plak tu, kulit jadi comel lotey.

Akhirnya, ku terpengaruh jua. Pertama kali pakai, ya Allah macam ni rupanya. Hilang semua daki di muka, walaupun wawa tak pakai makeup langsung waima bedak compact tu pun, daki tetap ada.

Allahu, mati-mati wawa ingat kulit wawa dah bersih. Selepas itu, terus jatuh hati dengan makeup remover ni. Hari-hari sental, kalau boleh time bangun tidur pun nak buat jugak.. Haha.. Melampau sangat kan..

Tapi serius betul, hidung wawa yang jenis ade blackhead pun makin licin. Kalau tak, kena picit je nak buang. Liang pori wawa pun makin mengecil. Alhamdulillah.

Korang, jika suka makeup pastikan korang guna makeup remover ni. Ia amat semulajadi tanpa bahan kimia, membebaskan kulit korang dari chemical alat makeup yang dipakai tu. Bila kulit dah bersih, baru cuci dengan cleanser. Bertambah-tambah bersih. 

Satu tube ni tahan 6 bulan tau, berat bersih 150g. Satu tube baru harga RM100.70 , kalau dibahagi kepada 6 bulan korang hanya spend RM16.80 sahaja sebulan. Sangat menjimatkan.

Nak cuba? Boleh risik-risik dengan wawa di 019 996 6576.

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

4 comments:

Farrah MF said...

Kira reasonable lah kan harganya :)

Norliza Ismail said...

Macam mana nak pakainya ni wawa? Jaja dah pakai set nutriwhite tapi xdela cuba make up remover ni. Nnt boleh la try. Mcm best je

Puan Wawa said...

Jimat sangat kak farah, tahan lama , selamat dan semulajadi tu yang best.. tak de bahan chemical..")

macam kulit wawa yang sensitif ni..

Puan Wawa said...

cara pakai calit sikit kat pipi kanan kiri, atas hidung, dagu dan dahi... pastu usap dari bawah ke atas gosok sikit sampai keluar daki2..

apply before cuci muka dengan cleanser. nak tahu detail cara penggunaan boleh whatsapp wawa 019 996 6576

kita story detail ehh..")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...