Sunday, 31 January 2016

PROMOSI JANUARI 2016 SHAKLEE GEMPAK!!

*STICKY POST*

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah bertemu kita dihari yang penuh barokah. Ya Allah, berkatilah hidup kami. Kurniakanlah kebaikan pada tahun ini. InsyaAllah.

PENGUMUMAN PENTING!!^_^




Berbunga-bungalah hati peminat vitaminwawa, sebab bulan ini sangat special PROMOSI. Jualan Harga TERENDAH awal tahun 2016.

PROMOSI #1 : VIVIX

BELI 6 PERCUMA 1 : 

Retail Price : RM503
Promo Price : RM432
JIMAT RM71

BELI 2 5% OFFER

PROMOSI #2 : ZINC COMPLEX

Beli 3 PERCUMA 1 :

Retail Price : RM35
Promo Price : RM27
JIMAT RM8


PROMOSI #3 : VITALEA FOR CHILDREN

Beli 3 PERCUMA 1 :

Retail Price : RM117
Promo Price : RM89
JIMAT RM28


Berminat untuk dapatkan supplemen sempena PROMOSI JANUARI 2016, boleh hubungi wawa.

Your beauty & health consultant,
-wawa-



Share:

17 comments:

  1. Memang gempak... Masyukk... He he he

    ReplyDelete
  2. assalam Wawa
    wah best ni tawaran nya kan
    kalau dekat mmg dah grab tawaran tu

    ReplyDelete
  3. ASSALAM MESTI DIREBUT TAWARAN NI..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah masa bersalin Ziyad secara operation, try vivix. Cepat sembuh luka :)

    ReplyDelete
  5. wahhh... promosi ni...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete
  6. mmbeli ketika tawaran dan diskaun hebat ni untung

    ReplyDelete
  7. Salam. done follow sini. jemput join ^_^

    http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html?m=0/

    ReplyDelete
  8. dating singgah komen follow blog kak wawa. jemput dating singgah komen follow blog eyja pula ya? heheh

    http://blogeyja.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. Psstt wawa..
    Kita ada kirim sesuatu...
    Dh dpt roger ye...
    Jangan lah hilang di laut china selatan...huhuhu

    ReplyDelete
  10. Ramai yg nak membeli ni kakak rasa.
    Terlanjur dah ada offer tu kan.

    ReplyDelete
  11. wah promosi..
    moga murah rezeki..amin..
    PC tag wawa ya
    http://perducinta.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

    ReplyDelete
  12. wah promosi...semoga laris manis xD

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊