Jangan Sain Jika Macam Ni!

Assalamualaikum wbt,

Peringatan bersama.

Jangan Sain Jika Macam Ni
*************************


Buat Rakan Niaga sekelian,

Di ingatkan,
Sebelum sain pada borang terima barang,
Mohon check dulu barang anda kerana kadangkala ada kes terpencil macam ni.

.

Bila anda dh sain dan terima barang,
Balik rumah baru kalut kata barang rosak memang itu tanggungjawab anda.

.

Sama-sama kita ingat mengingati.

.

Bila kotak je kemek kadang-kadang brg dlm ok lagi,
So anda semak la brg on spot supaya tidak "terkena".

.

Jika brg rosak, minta return semula dan report pada pengirim.

Bukan nak salahkan sesiapa tp sekadar utk bantu rakan-rakan niaga yg sedang seronok dgn order kencang utk lebih beringat.

Pesanan : wanmuliani
Share:

2 comments:

  1. pembeli mesti nak barang yg elok...value for money..

    ReplyDelete
  2. Pernah terjadi dengan akak. Sain dulu baru sibuk sibuk nak check barang. Last last tak dapat tukar..menyesal dan geram sangat masa tu. Tapi nak buat macam mana salah diri sendiri :'(

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark