7 Gambar Testimoni Berjaya Kurus Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, syukur Allah kurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. Allahurabbi, terima kasih tak terhingga pada semua yang sudi singgah di blog vitaminwawa ini. 

Bila cakap pasal DIET, semua suka kan. 

Tak kira lelaki, mahupun perempuan. Bila kurus, badan sihat, kulit pun cantik.")

Yang penting badan kurus lebih ringan, cergas dan sihat.

Jadi, Hari ni wawa nak kongsi kisah mereka-mereka yang BERJAYA turunkan berat badan dengan VIVIX tonik AJAIB shaklee.

Kisah Kurus #1 : Testimoni dari Puan Nana



Tengok lah di atas ni.. Ni kisah benar yang terjadi kepada nana sendiri okey.. Bayangkan sebulat bulat tomato mukaku, finally boleh jadi normal balik huhuhu :')

Actually lepas kawen haritu nana memang alami masalah naik berat badan yang melampau.. Tapi tak pulak nana rasa nak ambil supplement untuk kurus.. Sebabnya suka kot badan gemok.. Masa sekolah dulu sekeping macam papan.. So bila badan naik sikit rasa seronok lah..

Tapi rupanya nana syok sendiri Tsskk :'(

Ku sangkakan comel lah badan montel sebegitu.. Tapi rupanya susahhhh weihhhh..

Baju pakai semua ketat.. Dah macam hape je berdiri sebelah suami yang selim river seperti itu dengan badan montel macam ni..

Bila tangkap gambar then tengok balik baru sedar diri..

Sebab tu orang suruh CERMIN DIRI selalu!! Supaya tak syok sendiri eheh

Then nak dijadikan cerita, waktu jumpa dengan kakak2 S2U Masters nana, ramai yang bagi tips ambil vivix untuk kesihatan.. Sebelum ni ambil jugak vivix tapi tak konsisten pun..

Nana lebih kepada supplement nak cantik je sebelum ni.. Macam Vitamin C, Vitamin E dan Kolagen serta ESp.. Vivix vivix ni cheq tak layan.. haha

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


And suprisingly, after two weeks berturut-turut nana makan vivix secara konsisten, antara kesan yang nana dapat ialah

1) Berat badan turun 6kg! TEngok perbandingan dalam gambar di atas

2) Kulit semakin LICIN dan FLAWLESSS.. Ramai tegur kulit nana nampak makin glowing mowing especially bila jumpa dekat luar.. Sampai tak keruan jadinya tau.. *gediks tampo kang*

3) Kulit semakin CERAH SEKATA dan TEGANG.. Well you ollsss.. Vivix ni anti-aging TERBAIK satu dunia.. Memang TAK MUNGKIN lah kalau vivix tak dapat membantu anda untuk dapatkan kulit yang cantik ye..

4) Muka semakin RUNCING.. Yang ni memang ketara.. Ramai yang beritahu nana sebelum ni nana nampak kurus kat badan *ilusi optik..mereka tertipu* tapi muka je bulat tembam.. Haha! Actually nana suka je muka tembam macam ni.. Nampak comel sikit hahahktui Tapi kalau dah itu kesan yang ku terima selepas makan vivix, daku relakan sajooo.. So hampa yang muka TEMBAM and hampa tak suka tu, sila lah ambil vivix ye!

Kisah Kurus #2 : Testimoni Hot mummy Anak 2

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


Lihatlah perbezaan yang dialami oleh mommy, perbezaan yang jelas ketara pada jan 2015 berbanding jun 2014.

Macam mana Vivix bantu dalam menguruskan badan? Baca sampai habis ya, wawa cerita diakhir nanti.")


Kisah Kurus #3 : Turun 20kg Dengan Vivix Akak Cantik

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
Turun 20kg Dengan Vivix !! - Akak Cantik

Teruja tak dapat hilangkan beban 20kg dari badan? Of course laa kan, badan jadi ringan, segar, cergas dan cerdas.

Alhamdulillah, itulah yang dialami oleh akak kita sorang ni. Berat sebelum mengamalkan Vivix cecah sehingga 70kg. Selepas amalkan Vivix, beratnya turun sehingga 20 kg dan kini akak cantik sudah capai berat badan ideal. Bila badan obesiti macam-macam penyakit boleh datang, wajah pun nampak berusia dari umur sebenar dan kulit wajah susah nak jaga. Betul ke betul? 

Selain menurunkan berat badan, Vivix membantu mencantikkan kulit wajah. Vivix membantu mengembalikan keremajaan kulit dan awet muda dan mampu capai 25 tahun lebih muda dari usia..")


Kisah Kurus #4 : Vivix Kurangkan Selera Makan

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


Vivix bantu susutkan berat badan dengan mengurangkan selera makan. Selain menurunkan berat badan, vivix melembapkan dan melicinkan kulit.

Haa, bagi yang nak cantik dan slim tu cepat cuba vivix.")


Kisah Kurus #5 : Testimoni Wana Badan Maintain ja

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


Minum VIVIX, badan maintain je. Makan banyak pun tak gemuk..hihi


Kisah Kurus #6 : Tak De Lagi perut Buncit

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


Ehh, adik lelaki ku dah kurus. 

Tak de lgi perut buncit macam pregnant 9 bulan.

Baju yang ketat semua dah boleh pakai.

Minum vivix sebab ada kencing manis, alih-alih berat turun.


Kisah Kurus #7 : Testimoni Puan Maria

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

[SAME BODY WEIGHT BUT 2 DIFFERENT LOOKS]


Honestly, saya bukanlah seorang yg disiplin dalam bab makan supplement.


I might eat 10-15 tabs of supplement a day, lepas tu the next day I eat only 3 tabs a day. Or maybe the next day I dont eat anything at all.


But I 'know' how my body 'works' and I know very very well how Shaklee's vitamins work.


Saya tahu bila saya detox usus saya, vitamins and supplements lebih cepat menyerap dan memberi kesan pada badan saya.


SAYA TAK DIET. I did not cut down my food intake. In fact, I eat 3-4 plates of RICE a day!


Saya memang tak boleh hidup tanpa nasi. Takde lauk takpe, janji ada nasi. Nasi dengan ikan kering pun cukuplah. Tapi nasi wajib ada. Dan jarang orang akan nampak saya makan 1 pinggan nasi je. Selalunya mesti lebih dan bertambah-tambah. Beras kat rumah memang cepat habis ;))

--------------------------------------------------

Gambar kiri:
- 2 Januari 2015
- Pick up hubby kat KLIA

Gambar kanan:
- 3 Mei 2015
- Nak promote tudung sebenarnya


Tengah-tengah nak clearkan photo album kat dalam hp ni, tiba-tiba ternampak gambar kat airport tu. Terus compare ngan gambar latest (ahad lepas). Kebetulan pulak saya pakai baju yg sama!

Ada beza tak? ;))

--------------------------------------------------

Apa yg saya jarang miss:
- Alfalfa
- Omega
- Lecithin
- ESP
- Cinch

Apa yg saya selalu add on:
- Vitamin C
- DTX Complex
- Ostematrix
- Vivix


Within 4 months, gambar kiri bertukar menjadi gambar kanan wink emoticon


Itupun sebab tak disiplin. Kalau DISIPLIN betul-betul, makan supplement ikut JADUAL, minum AIR banyak-banyak, KURANGKAN makan nasi, I am sure you can get even FASTER result! Within SEBULAN pun boleh insyaAllah.


----------------------------------------------------

And believe it or not, berat saya sebenarnya maintain je 72kg. Gambar kiri 72kg, gambar kanan pun 72kg. Tapi SAIZ YG BERBEZA.


Itulah yg ditekankan dalam Shaklee. INCH-LOSS, not weight-loss.


Tak perlu timbang berat badan setiap hari, sebab anda akan kecewa. Kalau turun pun, maybe 2-3 kg je. Tapi.....insyaAllah anda boleh pakai balik baju-baju lama anda!


----------------------------------------------------

How Shaklee Works?

1. Omega MENCAIRKAN lemak-lemak di dalam badan kita

2. Alfalfa pula bawa lemak-lemak tu KELUAR dari badan

3. ESP BINA otot kita supaya tak menggeleber selepas kita kurus



VIVIX PULA MERUPAKAN EJEN DETOX YANG SANGAT POWER!

bagi memastikan keberkesanan penyerapan suplimen2 kurus yang diambil oleh Puan Maria.

-----------------------------------------------------

Best ke best?

Macam mana lah saya tak sayang Shaklee kan kan kan ;))

===========

Tadi dah janji nak bagi sebab macam mana Vivix bantu jadi kurus kan..


Jom kita lihat, bagaimana VIVIX membantu dalam menguruskan berat badan.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
Menawan kan tengok Vivix ni.

Fungsi Resveratol dalam mengurangkan berat badan :


1. Resveratrol menaikkan metabolisma badan. Makin tinggi metabolisme makin banyak kalori akan dibakar seterusnya proses pembakaran lemak lebih cepat berlaku dari biasa.

2. Resveratrol menghalang pengumpulan lemak dan memusnahkan deposit lemak dalam badan dan lemak-lemak ini akan digunakan sebagai tenaga. Cara ini sangat berkesan dan selamat dalam penurunan berat badan kerana lemak-lemak tulen yang akan dibuang manakala jisim otot serta tisu-tisu penting yang lain masih dikekalkan.

3. Resveratrol menghalang kenaikan paras hormon estrogen supaya lemak-lemak tidak disimpan. Hormon estrogen ini sebenarnya yang menyebabkan lebih banyak lemak disimpan di dalam badan. Apabila hormon estrogen ini dikurangkan, tubuh akan berhenti menyimpan lemak dan lebih banyak otot akan dibina.

4. Resveratrol juga memberi rasa kenyangdan ini dapat membantu mengurangkan keghairahan dan selera makan. 

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials



Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...