16 Kelebihan Dan Khasiat Cinch Shake Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Lately ni kan, ramai pula yang duk mengomel dengan wawa. Badan makin naik, peha makin besar, lengan makin mengembang, perut makin membuncit dan macam-macam lagi.

Allah, bahagia sangat orang Malaysia ni kan. Ye la, makan sampai tak ingat kesan selepas tu. Badan makin mengembang barulah rasa tak selesa. Ye dak? Hihi.

Tapi tak apa, jangan risau Cinch Shake kan ada. Shake shake setiap pagi dan petang, insyaAllah badan korang fit balik.

Apa kelebihan cinch shake ni? Mai nak story sikit.. Hihi

kebaikan cinch shake shaklee  cara makan cinch shaklee  testimoni cinch shaklee  cinch shaklee tahan berapa bulan  cinch shaklee untuk kurus  shaklee cinch shake reviews  cinch shaklee harga  cinch tea shaklee  16 KELEBIHAN CINCH SHAKE MIX SHAKLEE cinch shake shaklee khasiat cinch shake shaklee Kelebihan Cinch Shake Shaklee Cinch Shake Mix : Kurus Dengan Cepat Kurus, dan Sihat Dengan Cinch Shake Shaklee pengedar shaklee johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix johor pengedar vivix shaklee pengedar vivix pengerang agen shaklee johor aktif

16 kelebihan & kebaikan Cinch Shake :

-----

1. Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya.

2. Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan.

3.Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian.

4. Meningkatan metabolisme badan.

5. Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus.

6. Anda boleh mengambil carbo seperti nasi dan sebagainya tetapi dgn kadar yg sedikit.

7. Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan.

8. Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut.

9. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.

10. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan.

11. Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang.

12. Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian.

13. Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga.

14. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting.

15. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan.

16. Soya bukan GMO.

kebaikan cinch shake shaklee  cara makan cinch shaklee  testimoni cinch shaklee  cinch shaklee tahan berapa bulan  cinch shaklee untuk kurus  shaklee cinch shake reviews  cinch shaklee harga  cinch tea shaklee  16 KELEBIHAN CINCH SHAKE MIX SHAKLEE cinch shake shaklee khasiat cinch shake shaklee Kelebihan Cinch Shake Shaklee Cinch Shake Mix : Kurus Dengan Cepat Kurus, dan Sihat Dengan Cinch Shake Shaklee pengedar shaklee johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix johor pengedar vivix shaklee pengedar vivix pengerang agen shaklee johor aktif


Tu diaaa berjujuk manfaat Cinch Shake.

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:

Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap: http://Kakwawa.wasap.my
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Update : 27/Feb/2018

2 comments:

aeinna Musa said...

ena suka perisa caffe latte

Kakzakie Purvit said...

Terpulang nak tak nak aje kan Wawa..