Testimoni : Lubang Parut Jerawat Semakin Kurang

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur Allah masih beri peluang unuk bermafas hari ini. Alhamdulillah, subhanallah, Allahuakbar, Lailahaillallah.

Ramai dikalangan kita mengalami masalah seperti gambar dibawah. Akibat jerawat yang tumbuh setelah sekian lama, semakin berkurang dan meninggalkan bekas-bekas jerawat yang agak besar. Lekuk-lekuk yang kita dapat lihat jelas dengan sekali pandang.

Ada orang yang suka tutup dengan foundation dan ada orang malas nak layan. Biarlah dia duk lagu tu, bukan ada effect pun.. Hehe

Siapa kata tak dak kesan pada diri? Cuba korang duduk dikalangan wanita yang kulitnya cantik, mulus, gebu. Pasti terdetik sedikit dihati teringin juga nak kulit seperti depa kan? Betul ke betul? 

Testimoni : Lubang Parut Jerawat Semakin Kurang



Alhamdulillah, feedback dari si tomei stuff ni sangat-sangat memberi inspirasi kepada kita yang miliki wajah bermasalah sepertinya. Penggunaan hampir sebulan vitamin E complex, lubang parut jerawat dimuka saya semakin berkurang. 

Inginkah anda atasi masalah ini dengan segera? Jika ya, boleh dapatkan konsultasi percuma dengan wawa 0199966576.

Share:

5 comments:

  1. ni bekas jerawat.. alhamdullah cik en tak ada lagi bila belek2 muka ini

    ReplyDelete
  2. elok sgt kalau dpt ditutup lubang2 jerawat tu kan...dh ada solusi bolehlh cuba.

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini wawa...bagus ni wawa...

    ReplyDelete
  4. Bagos sungguh...agaknye kalau parut campak pon mesti bole hilang

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark