Monday, 30 November 2015

Testimoni : Lubang Parut Jerawat Semakin Kurang

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur Allah masih beri peluang unuk bermafas hari ini. Alhamdulillah, subhanallah, Allahuakbar, Lailahaillallah.

Ramai dikalangan kita mengalami masalah seperti gambar dibawah. Akibat jerawat yang tumbuh setelah sekian lama, semakin berkurang dan meninggalkan bekas-bekas jerawat yang agak besar. Lekuk-lekuk yang kita dapat lihat jelas dengan sekali pandang.

Ada orang yang suka tutup dengan foundation dan ada orang malas nak layan. Biarlah dia duk lagu tu, bukan ada effect pun.. Hehe

Siapa kata tak dak kesan pada diri? Cuba korang duduk dikalangan wanita yang kulitnya cantik, mulus, gebu. Pasti terdetik sedikit dihati teringin juga nak kulit seperti depa kan? Betul ke betul? 

Testimoni : Lubang Parut Jerawat Semakin Kurang



Alhamdulillah, feedback dari si tomei stuff ni sangat-sangat memberi inspirasi kepada kita yang miliki wajah bermasalah sepertinya. Penggunaan hampir sebulan vitamin E complex, lubang parut jerawat dimuka saya semakin berkurang. 

Inginkah anda atasi masalah ini dengan segera? Jika ya, boleh dapatkan konsultasi percuma dengan wawa 0199966576.

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

berkesan boleh cuba nie

Eintan Nurfuzie said...

ni bekas jerawat.. alhamdullah cik en tak ada lagi bila belek2 muka ini

paridah said...

elok sgt kalau dpt ditutup lubang2 jerawat tu kan...dh ada solusi bolehlh cuba.

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini wawa...bagus ni wawa...

Malinda Ismail said...

Bagos sungguh...agaknye kalau parut campak pon mesti bole hilang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...