Testimoni : Kulit Cerah Bebas Jerawat

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, selamat pertang. Apa khabar kalian, terima kasih kerana sudi singgah di teratak vitamin wawa corner. InsyaAllah, wawa akan balas jejak korang nanti.

Petang ni wawa nak kongsikan satu testimoni dari customer merangkap downline wawa iaitu Fifi Fizah. Fizah memang mempunyai masalah resdung dan jerawat yang sangat kronik. Ingat lagi waktu awal-awal jumpa Fizah, orangnya pemalu, segan nak pandang muka kita bila bercakap. Ya lah, dengan keadaan waktu tu jerawat di wajah Fizah agak teruk. Alhamdulillah, korang boleh lihat wajah Fizah yang terkini. Subhanallah, seakan tak percaya.

Jom kita ikuti pengalaman Fizah dengan Set Resdung Shaklee.

resdung shaklee, Images for set resdung shaklee, Set resdung Bajet Shaklee Popular , harga set resdung shaklee, set resdung shaklee cara makan, Set Resdung Shaklee Yang Berkesan Untuk Masalah Resdung Teruk, harga set resdung shaklee ubat resdung paling mujarab ubat resdung di farmasi, SET RESDUNG SHAKLEE sembuhkan RESDUNG KRONIK SAYA, Set Resdung Shaklee Untuk Rawatan Penyakit Resdung, set resdung shaklee, Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials


Testimoni alfalfa , vita C , vita B
By Fifi Fizah

"Assalamualaikum.. First jatuh cinta ngn shaklee disebab kan alfafa..heehe
Alhamdulillah..jerawat hilang ngan alfafa..
Consume alfafa selama tiga minggu n hasil dia mmg menakjubkan..jerawat fzah mengecut dari hari ke hari..jerawat makin surut, mmg nampak ketara la, nampak jerwat kering.mkin hilang..
Dengan smgt dr master wawa, fizah mmg nekad..time tu x pk nape dh, pk nk hilang jrwt nim haa..tmbh plak dua bln lg nk khwn.hahaa.. Satu lagi disiplin kan diri tiap hari abis kan 2 liter air masak..
Starting bwk bekas air 1 liter, lps pd tu bwk trus bekas yg 2 liter stok sapa ke ptg..hehee. Klu x abis, blik umh tetap abiskan..
Nk ckp bab toilet, mmg keje ulang alik toilet la.heehe
Alhamdulillah..satu office prasan prubhan muka.lps sorg sorg mai kt fizah tanya mkn pe? Hehee. Confident level pon rse dh naik..klu x, nampak org je rasa msti larikan pndangan..malu sgt sgt..muka kn first impression.bile jumpe mmg la org tgk kite punya muka kan..
Gambar paling kanan tu gmbar Kulit wajah..wlaupon petang still lgi ok..bermaya n x kusam..dgn pgmbilan vitamin c, b complex selain alfalfa."

Adakah korang juga punyai resdung yang teruk? Jerawat yang banyak? Hilang keyakinan diri? Ayuh, cuba produk kesihatan set resdung shaklee, dijamin halal, selamat dan semulajadi.

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

resdung shaklee, Images for set resdung shaklee, Set resdung Bajet Shaklee Popular , harga set resdung shaklee, set resdung shaklee cara makan, Set Resdung Shaklee Yang Berkesan Untuk Masalah Resdung Teruk, harga set resdung shaklee ubat resdung paling mujarab ubat resdung di farmasi, SET RESDUNG SHAKLEE sembuhkan RESDUNG KRONIK SAYA, Set Resdung Shaklee Untuk Rawatan Penyakit Resdung, set resdung shaklee, Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

2 comments:

Etuza Etuza said...

Asalam Pn.Wawa..hari terjah blog Etuza..terima kasih ya..teruskan usaha

paridah said...

cantik orgnya fififizah ni...