Testimoni : Bahaya Kulit Menghakis

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, selamat pagi. Apa khabar kalian hari ini? Alhamdulillah, semoga sihat-sihat semuanya. Syukur ya Allah, masih beri peluang pada kita untuk bermafas hari ini. Satu-satunya nikmat paling besar buat seorang insan. Alhamdulillah.

Dibawah ini wawa kongsikan pengalaman customer yang telah memakai produk xxx menyebabkan ditepi bahagian bibir jadi kehitaman.

Tahu tak sebab apa ni? Ini adalah salah satu punca kulit menghakis. Pernah tak korang perasan, kalau pakai pencuci wajah yang tajam, dibahagian bawah bibir kita ni jadi merah? Jika kita teruskan pakai, dia akan jadi kering dan macam berkuping. Pernah ke pernah? 

Jika ini yang berlaku, wawa nasihatkan korang stop ambil produk tersebut sebab ia boleh mengakibatkan jadi seperti gambar dibawah ni.



Gambar bahagian bawah pula selepas customer ini amalkan vitamin shaklee untuk kulit berparut. Alhamdulillah, parutnya dapat recover balik.

Anda nak tahu apa yang dia consume? Pastilah set cantik shaklee..")

Nak cuba? Whatsapp je wawa 0199966576
Share:

3 comments:

  1. BAHAYA PAKAI PRODUK XMENENTU NI...SILAP PILIH NK CANTIK JADI SEBALIKNYA...

    ReplyDelete
  2. Buatlah entrinya kecantikan apa yg dipakai wawa
    Kakak ni alah pada certain lipstik - nanti keruping macam wawa cakap tu.
    Jadi tak boleh sesuka beli walau tertarik - boring juga asyik pakai yg sama brand aje kan hihi..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne