Farewell Officemate Di Wok & Grill Kerteh

Assalamualaikum wbt,

Hari khamis lepas wawa dan team ada buat farewell parti untuk ofismate yang berhijrah ke Kuala Lumpur. Jadi, kami bersepakat buat makan-makan di Wok & Grill Kerteh.

First time wawa sampai sini, decoration pun macam berubah baru, kerusi meja berkonsepkan kayu. Mengikut ofismate wawa ni, dulu lain sekarang nampak lain. 

Ok la, tak nak cakap banyak. Jom tengok gambar.
Dari kiri, izzati, me, azie

Team kami.

Bergambar selepas makan.

Senarai harga range rm7-rm15


Lupa namanya.. Hihi

Ni wawa makan , Grill Chicken Chop.

Rasanya so so je, bolehlah bawak family makan. Family wawa kurang berminat dengan western food ni..hihi





Share:

3 comments:

  1. wahh... seronoknyer farewell...mesti byk citer kan.... :)

    ReplyDelete
  2. Akak pun sekali-sekala je tekak nak dimanjakan dgn western food nih :)

    ReplyDelete
  3. sedapnya ... nak nak grill chicken chop ... terliur :)~

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark