Friday, 13 November 2015

Ini Sebab Wawa Tak Dapat Comment Kat Blog Korang

Assalamualaikum wbt,

Wawa bukan robot, bukan juga sandwich.. Hehe

Kenapa plak ni? Ye laa, wawa pergi blogwalking dan nak comment entty yang wawa baca. Tahu tak apa yang wawa dapat? 

Ni haa, wawa tak tahu nak buat camne. Jadi, wawa pun patah balik ke blog wawa..hihi



Share:

8 comments:

  1. cik en selalu juga.. kena enablekan benda tu

    ReplyDelete
  2. heh..heh..kakpun kena mula2 kak tinggalkan jer tnpa publish komen...tapi try juga ikut rentak mujur mnjadi.

    ReplyDelete
  3. Wawa...harini n smalam ok dah.2 hari lepas seharian jadi camtu..tetibe depa ingat ena robot..jenuh nk convincekan ena bukan robot.hehe.
    .

    ReplyDelete
  4. Hihihi...PC dah seminggu kena buat pengakuan bukan robot...kihkihkihkih...alhamdulillah diterima..

    ReplyDelete
  5. A'ah selalu kena mcm ni..jenuh la nk convince kan bukan robot..ikut mood sya..klu time tu mood tak okey..terus keluar dri blog bkenaan..kalau mood baik, ikut je la instruction dia..

    ReplyDelete
  6. selalu je kena cm nim..last skli x publish..

    ReplyDelete
  7. Tak penah kene lagi...amenda tu wawa?

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊