Friday, 13 November 2015

Ini Sebab Wawa Tak Dapat Comment Kat Blog Korang

Assalamualaikum wbt,

Wawa bukan robot, bukan juga sandwich.. Hehe

Kenapa plak ni? Ye laa, wawa pergi blogwalking dan nak comment entty yang wawa baca. Tahu tak apa yang wawa dapat? 

Ni haa, wawa tak tahu nak buat camne. Jadi, wawa pun patah balik ke blog wawa..hihi



8 comments:

Eintan Nurfuzie said...

cik en selalu juga.. kena enablekan benda tu

paridah said...

heh..heh..kakpun kena mula2 kak tinggalkan jer tnpa publish komen...tapi try juga ikut rentak mujur mnjadi.

aeinna Musa said...

Wawa...harini n smalam ok dah.2 hari lepas seharian jadi camtu..tetibe depa ingat ena robot..jenuh nk convincekan ena bukan robot.hehe.
.

PeRdU cINta said...

Hihihi...PC dah seminggu kena buat pengakuan bukan robot...kihkihkihkih...alhamdulillah diterima..

Fieza Sani said...

A'ah selalu kena mcm ni..jenuh la nk convince kan bukan robot..ikut mood sya..klu time tu mood tak okey..terus keluar dri blog bkenaan..kalau mood baik, ikut je la instruction dia..

Fifi Fizah said...

selalu je kena cm nim..last skli x publish..

Eintan Nurfuzie said...

blog cik en de x yg jd cmni

Malinda Ismail said...

Tak penah kene lagi...amenda tu wawa?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...