Having Dinner At Maggi Ketam Bistro

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan kalian semua sihat-sihat belaka.

Tadi wawa join dinner bersama officemate di Maggi Ketam Bistro Dungun. Ini adalah kali kedua datang dan    bawa bersama geng-geng korea. Alhamdulillah, dieorang suka.

Wawa tak makan pun maggi ketam sebab dah bersara lama makan maggi, jadi wawa pilih Mee Bandung. Not bad laa, sebab first time juga try Mee bandung. Hihi

Wawa ni jenis tak suka mencuba makanan baru. Kalau suka tomyam, tomyam laa dari dulu sampai sekarang.

Harga pun boleh tahan, seekor ketam dia ikut harga pasaran. 300g ketam RM17. 
Bettet beli ketam dan masak sendiri dapat makan ketam banyak. Hehe

Santai malam.

Share:

4 comments:

  1. selalu dengar meggi ketam..tp x pernah dpt nak merasa

    ReplyDelete
  2. Akak tak penah lagi makan maggi ketam nampak sedap dan mengoda sungguh la haiii...mee bandung pulak akak memang tak gemo...tak tau nape memang tak berapa nak suka kekdahnye tapi kalau dah takde pilihan akak makan jugak la kot...hehe

    ReplyDelete
  3. x sabar nk makan ketam lepas pantang..hee

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne