Cara Add Emoticon Comel Dalam Telegram

Assalamualaikum wbt,

Sejak join group Blogger segak ni, tak terkejar wawa dengan beratus-ratus noti. Laju kemain korang ye.. 

Wawa bukan nak cerita tu, cuma nak sharing macam mana nak add emoticon comel-comel kat telegram. Ye laa, geram tengok cute-cute je semua. Tengok handphone wawa tak ada pulak.

Ohh, bila cik Amy kita bagitau senang aja rupanya. Klik dekat emoticon sampai keluar add sticker. 


Klik add sticker tu, dan korang boleh guna. Nampak tak tepi kanan yang ada tulisan message tu? Haa, klik situ bila nak guna apa-apa emoticon.

Cutekan wawa! Erkk.. Hehe

Share:

2 comments:

  1. Betullah macam-macam sekarang ni ada Wawa.
    Pilih ajelah mana suka.

    ReplyDelete
  2. Akak pon tak tau nak buat camni...lepas ni akak nak try buat la...kikiki

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne