Wednesday, 11 November 2015

Cara Add Emoticon Comel Dalam Telegram

Assalamualaikum wbt,

Sejak join group Blogger segak ni, tak terkejar wawa dengan beratus-ratus noti. Laju kemain korang ye.. 

Wawa bukan nak cerita tu, cuma nak sharing macam mana nak add emoticon comel-comel kat telegram. Ye laa, geram tengok cute-cute je semua. Tengok handphone wawa tak ada pulak.

Ohh, bila cik Amy kita bagitau senang aja rupanya. Klik dekat emoticon sampai keluar add sticker. 


Klik add sticker tu, dan korang boleh guna. Nampak tak tepi kanan yang ada tulisan message tu? Haa, klik situ bila nak guna apa-apa emoticon.

Cutekan wawa! Erkk.. Hehe

2 comments:

Kakzakie said...

Betullah macam-macam sekarang ni ada Wawa.
Pilih ajelah mana suka.

Malinda Ismail said...

Akak pon tak tau nak buat camni...lepas ni akak nak try buat la...kikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...