Testimoni Set Resdung Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, siapa ada masalah resdung? Boleh baca testimoni yang wawa nak share ni. Alhamdulillah, dengan asbab set resdung vitamin shaklee Eeiy Habibah bebas resdung.



Teringat mula2 terjebak dengan Shaklee..

Mula2 tu tak tahan resdung teruk..dan bibir selalu mengelupas if kerap minum air kosong..
Walaupun jerawat jarang tumbuh kat muka..tapi mungkin faktor keturunan..sebab mak dulu resdung teruk..

Macam2 cara buat untuk hilangkan kurangkan resdung...kali terakhir pergi terapi spa untuk buang resdung...lepas dua 3 hari memang rasa ok..Hidung dah tak rasa gatal..mata telinga pun dah tak rasa merayap gatal..

Lepas seminggu rasa lagi teruk..hidung rasa nak cabut..mata makin kabur..Tapi....Alhamdulillah dikenalkan dengan product Shaklee oleh Mimi Farhana..so saya pon ambik set resdung (Alfalfa+vita C) B complex tak ambik lagi..sebab time tu fulus tengah kurang..
  
Apa yang magik..apa yang hebatt..apa yang terbaikk!! Alhamdulillah tak sampai seminggu consume..dah tak rasa gatal2 hidung..mata makin ok..yang best seafood boleh makan sesuka hati..masalah keputihan ke..kulit kering..semua beres..malah kulit muka makin cantik..

Maka bermulalah keyakinan terhadap product Shaklee..sedikit demi sedikit mencuba product shaklee..sambil berbisness untuk menambah pendapatan...

Alhamdulillah..setelah setahun lebih terjebak..memang saya yakin supplement terbaik setakat ni adalah Shaklee...

1. Alfalfa
2. Vitamin C

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.

resdung shaklee, Images for set resdung shaklee, Set resdung Bajet Shaklee Popular , harga set resdung shaklee, set resdung shaklee cara makan, Set Resdung Shaklee Yang Berkesan Untuk Masalah Resdung Teruk, harga set resdung shaklee ubat resdung paling mujarab ubat resdung di farmasi, SET RESDUNG SHAKLEE sembuhkan RESDUNG KRONIK SAYA, Set Resdung Shaklee Untuk Rawatan Penyakit Resdung, set resdung shaklee, Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...