Rahsia Kecantikan Nor Juma

Assalamualaikum wbt,

Perempuan dan kecantikan seakan sinonim. Bila sebut aja cantik, pasti semua akan membayangkan seorang wanita. Betul kan? Wawa nak kongsikan tips kejelitaan dan kecantikan Norjuma ni. Dari dulu sampai sekarang, nampak makin cantik. Jom kita korek rahsia Norjuma..")

PETUA KECANTIKAN NORJUMA
====


Kata Juma:

Less is more, tak perlu make up lebih-lebih. Saya dididik sedari kecil mengambil supplemen seperti vitamin B-complex selepas bersarapan pagi.
Juma turut akui, bahawa pengambilan air suam sekurang-kurangnya 2 liter sehari adalah amalan wajibnya bagi m3njamin kesihatan badan dan agar kulit tidak menjadi kering.
----
Yes, orang cantik memang suka menjaga kecantikan dieorang.
Orang yang biasa-biasa, lebih suka dengan gaya sederhana. Sehinggakan pengambilan air untuk badan pun diambil enteng.
Tak caya? Cuba tanya diri masing-masing, cukup tak minum air 2 liter paling kurang?
Pasti ada yang cakap, saya ambil air masak dah banyak tak terkira. Bila di kira balik.. erkk?? Belum cukup dear..hihi
Pengambilan vitamin pun penting, ia membantu memberi nutrisi kepada badan kita.
Jadi, jika anda mengambil kedua-dua elemen ini dalam seharian, jangan terkejut jika anda mendapat kesan yang kulit anda sangat cantik..")
.
Jagalah kecantikan kerana lumrah manusia sukakan cantik..")
Share:

4 comments:

  1. Betol la akak ni bole di kira kurang minum air...minum bila time haus je :(

    ReplyDelete
  2. ken amakan supplement.. sbb skrg makanan dan persekitaran x bpe sihat..

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

    ReplyDelete
  3. WAWA PUN SECANTIK NORJUMA JUGA TU...

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark