PROMOSI OCTOBER 2015 SUPER DUPER GREAT!

**STICKY POST**
Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, September yang super indah. Meninggalkan kita semalam, berkunjung hari ini Oktober yang penuh gemilang.

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.

Wawa pasti, semua shaklee Indipendent Distributor atau Agen Shaklee Yang Sah telah senyum sampai ke telinga bila mana melihat PROMOSI OKTOBER!  

Wawa pasti bukan hanya agen shaklee, malah anda pengguna dan bakal-bakal pengguna Vitamin shaklee tak sabar-sabar nak tahu apa yang menarik untuk promosi bulan ini.

Shaklee dengan bangganya memperkenalkan Promosi 3 produk sekaligus iaitu GLA COMPLEX, OMEGA GUARD dan VITA-E COMPLEX.

PROMOSI GLA COMPLEX



BELI 6 PERCUMA 1:
1. GLA COMPLEX

Normal Price Non Member : RM96.73
Promotion Price : RM580.38 (GET FREE 1)

TWIN PACK 5% OFF:
1. GLA COMPLEX  

Normal Price Non Member : RM96.73
Promotion Price (Buy 2 Get 5%) : RM183.80

PROMOSI OMEGA GUARD



BELI 6 PERCUMA 1:
1. OMEGA GUARD

Normal Price Non Member : RM144.16
Promotion Price : RM864.96 (GET FREE 1)
✔️ Opss, dapat keahlian percuma. (Tak perlu bayar rm80)
✔️ Dapat lagi Vitalea 1 botol
✔️ Dapat Cash Bonus lagi ~RM33

TWIN PACK 5% OFF:
1. OMEGA GUARD

Normal Price Non Member : RM144.16
Promotion Price (Buy 2 Get 5%) : RM273.90

PROMOSI CLEARANCE STOK


Buy 2 Get 50% Offer

Non Member Price : RM157.94
Promotion Price : RM157.94 (Get 2 Bottles)
✔️ Limited sale (siapa cepat dia dapat)
✔️ Beli 1 dapat 2..")


Berminat? Boleh hubungi wawa di talian hotline 019 996 6576

Jaga kesihatan diri dan keluarga..")

Jom Join ahli dan dapat lebih penjimatan. Klik SINI untuk info kelebihan menjadi ahli..")

Share:

31 comments:

  1. menarik promosi ni ... all the best :)

    ReplyDelete
  2. best ada banyak promotion.. makan juga shaklee

    ReplyDelete
  3. wow..promo..promo.... produk shaklee mmg terbaikkk..hihi..btw, done follow #187 :)

    ReplyDelete
  4. Wawa tunjuk harga macam itu yg kakak suka.
    Senang nak tahu.

    ReplyDelete
  5. wah...ada super duper promosi lagi

    ReplyDelete
  6. Assalam tuan/puan. Sila hubungi sy sekiranya memerlukan tukang renovat rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,sambung rumah,buat porch,grill dn owning,waterprofing,lantai vinyl dan wallpaper,landskap dan air terjun. Terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,puchong,semenyih,ampang,bndr sri putra,dan nilai.hubungi no sy 0192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

    ReplyDelete
  8. mmg WAJIB grab ni. murah giler!!!! 😎

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum

    Dear sis wawa....tengs support kempen kuiz ubat hrtu...
    nnt emel kn alamat ye:
    reallife.nhhas@gmail.com

    ReplyDelete
  10. menarik..kepada yg sedia consume cepat grab

    ReplyDelete
  11. Promo Bulan Oktober berbaloi-baloi!

    ReplyDelete
  12. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak Url ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat   SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

    ReplyDelete
  13. pernah makan vitamic C shaklee. sedap! hehehehe

    jom join ramai2, mana tau ada rezeki :) ; Contest @ Giveaway bernilai RM 1,000!

    ReplyDelete
  14. promo promo! rugi tak beli! by the way sis wawa, macam mana nak join kelab blogger mama di FB tu yer?

    ReplyDelete
  15. Ada beberapa jenis duplement shaklee ni bunda dah makan...memang terbaik...

    ReplyDelete
  16. Wahhh ada promosi ... Gud Luck...!

    Mummy mai ronda2 dr blog Bunda... #donefollow

    ReplyDelete
  17. wa daebak. memang senyum lebar para pengguna shaklee ;)
    puan wawa, terima kasih singgah blog PG ya ;)
    PG singgah, menabung sekali :)

    ReplyDelete
  18. wahh menarik offer bulan ni... murah gak!!

    ReplyDelete
  19. Wowww! Banyak promotion bulan ni ye.

    ReplyDelete
  20. anda ditag!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2015/10/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html

    ReplyDelete
  21. shaklee punya promotion memang terbaik..:)

    ReplyDelete
  22. Saya dah konsum almost 1 month. Kesannya menakjubkan. Tu pun on off makannya.hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark