OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

Assalamualaikum wbt,

Hari cuti ni rajin plak wawa join GA dan segmen. Ye laa, hari cuti je wawa boleh habiskan masa depan lappy. Jadi, wawa nak join laa GA yang dianjurkan oleh blogger Zumbie ni.


Syaratnya sangat mudah, story sikit pasal blog mekzumbie ni.
Wawa dah lupa bila wawa start follow blogger mekzumbie ni, yang pasti awal-awal dulu agak takut juga nak follow, bukan apa takut mekzumbie ni cerita pasal zombie plak. Wawa jenis takut sikit dengan gambar yang pelik-pelik dan mengerikan.. hihi


Tapi wawa klik juga nama Mekzumbie ni, bila masuk sana mak aihh.. Mana zombi, tak de pun.. Yang ada pengisian yang santai dan bermanfaat. Di samping itu, mek zumbie ada juga share tips dan petua nak gi ke vietnam pengalaman perjalanan mekzumbie.


Korang nak tahu lebih lanjut, boleh laa terjah ke sini.


Hadiah yang ditawarkan kepada peserta ialah :
Cawan comel untuk 2 pemenang :
Topup RM10 untuk 3 pemenang :
Topup RM5 untuk 3 pemenang :
Magnet Fridge Vietnam untuk 2 pemenang :
Hadiah Misteri untuk 1 Pemenang (Hadiah misteri yang misteri):
(Hadiah misteri tak ditunjuk kerana misteri)
Share:

5 comments:

  1. wah banyaknya hadiah..gdluck wawa.

    ReplyDelete
  2. Good luck ye
    Bw sambil follow mana yg tak difollow lagi (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    ReplyDelete
  3. hahaha XD belum lagi nak post benda-benda pelik ni hehehe :) BTW MZ follow balik sini & wish you all the best. Thanks sebab support & join GA MZ ni :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne