Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Assalamualaikum wbt,

Jom sertai segmen mudah irrayyan!

Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh
Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Syarat-syarat  mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner giveaway irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk "Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh" dan linkkan ke entri ini.

4. Berikan url entry korang kat ruangan komen di bawah dalam entry ni sahaja. Kalau paste kat tempat lain mommh tak kira ye.

Tu jer. Mudah sangat kan. 

Tarikh tutup penyertaan tak ada. Macam mommy kata kat atas, cukup 10 penyertaan mommy terus bagi 1 novel Kalau Dah Jodoh. Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke masa.
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

11 comments:

MILx HASHIM said...

singgah http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

Ms. Kejupenyet said...

Singgah dari GA yang sama.
Good luck ye kak wawa (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Mardiah Diana said...

Semoga berjaya wawa...InsyAllah ada masa Diana join juga.

Kak Sue said...

Kak Sue Singgah GA yang sama,good luck :)

Jemput singgah-Giveaway irayyan Kalau Dah Jodoh-

irra yyan said...

Terima kasih kerana menyertai Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh. Jom tengok Senarai Penyertaan Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh. Happy blogwalking!

Cik Yanie said...

Goodluck. Kita pun join GA ni :))

http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

siti rahayu said...

gud luck wawa...mamayu pon join GA ni...
jemput singgah blog mamayu plak yer.. http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

sha dhira said...

Salam kak, shad singgah dari segmen sama, semoga ada rezeki kita. Wink.
Shad,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...