Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Assalamualaikum wbt,

Jom sertai segmen mudah irrayyan!

Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh
Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Syarat-syarat  mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner giveaway irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk "Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh" dan linkkan ke entri ini.

4. Berikan url entry korang kat ruangan komen di bawah dalam entry ni sahaja. Kalau paste kat tempat lain mommh tak kira ye.

Tu jer. Mudah sangat kan. 

Tarikh tutup penyertaan tak ada. Macam mommy kata kat atas, cukup 10 penyertaan mommy terus bagi 1 novel Kalau Dah Jodoh. Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke masa.
Share:

11 comments:

  1. singgah http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari GA yang sama.
    Good luck ye kak wawa (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya wawa...InsyAllah ada masa Diana join juga.

    ReplyDelete
  4. Kak Sue Singgah GA yang sama,good luck :)

    Jemput singgah-Giveaway irayyan Kalau Dah Jodoh-

    ReplyDelete
  5. Goodluck. Kita pun join GA ni :))

    http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. gud luck wawa...mamayu pon join GA ni...
    jemput singgah blog mamayu plak yer.. http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  8. Salam kak, shad singgah dari segmen sama, semoga ada rezeki kita. Wink.
    Shad,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark