Tips Hilangkan Bau Tengit B-Complex

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, pernah tak bau Vitamin B? Wawa ingat lagi sewaktu mak pregnant, ada ubat yang biji kecil-kecil. Wawa tak pasti ubat apa, yang pasti mak wawa tak suka makan, sebab baunya sahaja boleh buat kita muntah. Erkk..

Rupanya, bau B-complex dengan ubat kecil2 tu lebih kurang. Subhanallah, ada juga yang ngadu bau kurang senang B-complex. Sebab itu ada yang tak nak makan. Katanya bau tak best. 

Tahukah anda, B-complex shaklee sebenarnya tidak berbau. Namun, jika korang buka dan tidak habiskan dalam waktu 4-5 bulan pertama, baru ia mengeluarkan bau. Bau yang tak menyengat pun.

Jadi, TIPS untuk elak B-complex anda berbau PASTIKAN korang makan vitamin B tu setiap hari. Makan sampai habis dan  satu botol tu boleh tahan sehingga 4 ke lima bulan. Jika lebih 7 bulan masih belum habis, itu tandanya korang tak makan..hihi



APA FUNGSI B-Complex?

✔️ Elak stress
✔️ Melancarkan perjalanan darah
✔️ Mencantikkan kulit
✔️ Menukarkan makanan kepada tenaga
✔️ Baik untuk ibu hamil
✔️ Menguatkan rahim
✔️ Merangsang pembentukan janin
✔️ Mengelakkan ibu berpantang dari meroyan

Doktor sekarang ni pun suka makan vitamin shaklee, cuba elak makan ubat-ubatan. Jom makan vitamin..")

Hubungi wawa jika berminat 019 996 6576.


Share:

2 comments:

  1. Aah.. mbr opis aritu pun ade ckp yg vitamin b ni berbau. Tp bau x penting. Yg penting khasiatnya :)

    ReplyDelete
  2. serius pernah bau bcomplex yang busuk sangat sebab lambat habis makan sebotol bcomplex...seksa woo nak telan hehehe

    jom belajar keturunan rasulullah part 1

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne