Segmen Klik Iklan Bersama Encik Kidal

Assalamualaikum wbt,

Dah lama tak join segmen, jom kawan-kawan kita meriahkan segmen sambil bantu sahabat-sahabat blogger yang lain.  

.
SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Encik Kidal*wajib dan Follow insta @rihaz_96 **optional/tak wajib pon
2. Letak link korang kat Exchange Link **supaya nama korang terpahat kat blog ni
3. korang KLIK IKLAN zahir hehe
4. buat satu ENTRY tentang  "Segmen Klik Iklan Bersama Encik Kidal"**ingatkan diorang tuk klik iklan korang jugak
5. ambikk banner tu korang backlink g sini balik tau**supaya zahir dapat klik iklan korang
6. korang LETAK LINK ENTRY kat ruang komen entry ni
7. paling last korang klik iklan rakan2 blogger kita yang join tu..

SAGUHATI

1. Topup RM5 x 2 
2. Blog Review x 1 
3. BlogList Pertama Encik Kidal x 5 
Share:

3 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark