PROMOSI SEPTEMBER RUGI TAK GRAB!

Assalamualaikum wbt,

Bulan ni shaklee tawarkan promosi ISTIMEWA untuk semua pengguna produk shaklee terutamanya penggemar ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) dan VIVIX. ESP adalah antara HOT produk customer wawa.

Jom baca kisah istimewa yang wawa nak kongsikan.

PROMOSI #1 BELI 6 PERCUMA 1 ESP

PROMOSI SEPTEMBER, rugi tak GRAB! 

✔️ Set promosi ni JIMAT sehingga RM 300 lebih.
✔️ FREE  1 canister Energizing Soy Protein yang berharga  RM 159!
✔️ Harga Set ini RM 954 ( harga runcit/ bukan ahli)
✔️ Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
✔️ CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
✔️ FREE membership- worth RM80/ RM 90 
✔️ FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
✔️ FREE VITA LEA (multivitamin tertua dan terbaik di dunia) - sehingga october 2015 sahaja 
✔️ Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness).

PROMOSI MESTI GRAB! Jimatkan!

PROMOSI #2 BELI 2 DAPAT 5% DISKAUN ESP


PROMOSI SEPTEMBER, rugi tak GRAB! 

✔️ Set promosi ni JIMAT sehingga RM15.90
✔️ Harga set ini RM302.10 ( Harga Non-Member)
✔️ Register ahli RM80 (sekali seumur hidup) untuk NIKMATI potongan sehingga 20-30%

PROMOSI MESTI GRAB! Jimatkan!


PROMOSI #3 BELI 2 BOTOL VIVIX DAPAT 5% DISKAUN


PROMOSI SEPTEMBER, rugi tak GRAB! 

✔️ Set promosi ni JIMAT RM 240..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom mauk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni.
✔️ Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
✔️ Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
✔️ CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
✔️ FREE membership- worth RM80/ RM 90
✔️ FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
✔️ FREE VITA LEA - sehingga october 2015 sahaja
✔️ Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
✔️ Peluang menjana pendapatan TANPA HADdengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI MESTI GRAB! Jimatkan!

Jom dapatkan item promosi bulan ini dengan wawa..")


SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

3 comments:

Deanna Morni said...

woww....time promosi cenggini laa best kalau nk beli kannn hehehhe

Eintan Nurfuzie said...

promotion!

Puan Wawa said...

Betul2!")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...