Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

Hi korang . Hari ni sudah pun 31 Ogos 2015 . Pejam celik pejam celik cepat je rasa masa kan ?
Selalu bila tiba je Hari Kemerdekaan macam ni , mesti semangat je tiap-tiap tahun . Tapi tahun ni ? hari ni ? terasa malas gila nak sambut . Ntah kenapa lah dengan diri dahku ni .

Esok kan dah bulan September 2015 . Jadi hari ni Lyssa nak mencari blogger yang mahu masuk di bloglist blog Lyssa untuk bulan September 2015 pula . Tapi kali ni tarikh tamat esok ! So , pandai-pandai lah korang cari masa untuk update blog pasal Pencarian Bloglist September 2015 ni .
Rugi kalau tak join . At least , link blog korang ada kat blog Lyssa and Lyssa akan rajin singgah blog korang nanti . hihi .


Macam mana nak join ? Sama macam bulan lepas .


1. Buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

2. Letak banner ni dan backlink ke link entry ini :



3. Dalam entry tu , pastekan 3 entry yang menarik perhatian korang .. Korang boleh lah godek-godek entry Lyssa yang lepas . Tak kisah lah , entry mengenai tips ke , tutorial ke , pasal lyssa pergi mana-mana ke . Paste je . Contoh macam ni :


4. Lepas dah settle JANGAN LUPA paste link entry korang untuk segmen ni di ruangan komen di bahagian bawah ni .

Senangkan nak masok bloglist blog Lyssa ni . Hanya buat satu entry dan ikut step di atas . Bukan susah pun ...

Baik korang join cepat ! Sebab TARIKH AHKIR esok tau . 1 SEPTEMBER 2015 [11.59 pm]

Share:

4 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark