Milkbooster Cantikkan Kulit

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, wawa doakan kalian yang singgah ke blog vitamin wawa dikurniakan kesihatan yang baik.

Wawa dan cantik, tak dapat dipisahkan. Sebolehnya setiap hari nak update tebtang kecantikan. Itu lumrah wanita kan, suka kecantikan. Contoh bila kita lihat wanita cantik, semestinya kita kagum. Subhanallah hebatnya ciptaan Mu.

Jadi, wawa yakin kalian semua juga sukakan kecantikan. Siapa yang suka perkara tak cantik, cuba ngaku! Hehe

Ok, dah setuju dengan wawa kita semua suka cantik-cantik. Jadi, hari ini wawa nak kongsikan kisah ibu muda juga seorang doktor yang bertukar wajah jadi cantik..")

Jom ikuti kisah Dr Ain,


Niat asal ambil ESP as milk booster time menyusu anak first. Yes, memang susu makin hari makin meriah, makin pekat.

Lama2 baru perasan perubahan kulit -makin lembap, dah tak mengelupas2 area hujung bibir & bawah hidung, stretchmark makin pudar, jerawat belakang badan pun segan nak naik, surprisingly parut2 lama pun hilang! Kalau luka plak, cepaaat jer baik, tak tinggal parut macam dulu2.

Lagi satu yang best, ibu menyusu kan makan agak kerap. Sebelum consume esp, hourly jugakla mengunyap sebab lapar. Tapi lepas esp, paling kurang lepas 3 jam baru rasa lapar. Walaupun orang lain rasa makan 3 jam sekali tu macam makan banyak, tapi semua pun tegur body tak naik walaupun dah anak 2. Hepi tak hepi, berat lepas anak 2 sama dengan berat masa sekolah rendah tu! :)

Pregnant dgn esp plak sentiasa bertenaga dari bukak mata bangun pagi, sampaila nak tidur. Sayalah ibu berkerjaya, surirumah, isteri dan ibu kepada 2 anak perempuan kecil (nak masuk 3 tak lama lagi). Tak ada orang gaji, semua kerja rumah pun kami suami isteri buat sendiri.

Last skali, "boring" dah orang tegur, "ha, dah 30 tahun? Ingatkn baru habis SPM!" :P

Kesimpulannya...

SUPERMOM MEMANG PERLUKAN SHAKLEE! :D


Apa Perbezaan yang Dr Ain dapat?

✔️ Kulit berseri
✔️ Kulit lebih lembut
✔️ Kulit lebih lembap
✔️ Tona kulit lebih sekata

Untungnya, orang selalu ingat umur kita lebih muda dari usia. Macam wawa, walaupun dah kahwin orang tetap panggil wawa CIK. Ada juga kata wawa anak dara.. Kalau suami tahu ni, confirm senyum lebar.. Hehe

Suka tak orang cakap kita muda? Nak ke nak? Jom amalkan vitamin kesihatan shaklee dari sekarang!

Wawa
Share:

4 comments:

  1. Memang teruja tengok before n after Dr Ain ni tau... :)

    ReplyDelete
  2. bagosnye selain memperbanyakkan susu badan kulit jadi cantik pada masa yg sama....good produk :)

    ReplyDelete
  3. haha...ain xperasan pon perubahan kulit sampai tertengok blik gmba lama2...

    alhamdulillah...

    plg best, time comot ni la yg encik hubby berkenan dulu. keh3 :P

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark