Ini Kisah Benar

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Allahu, nikmat makan dengan baik ditrarik seketika. Tekak wawa tengah membesar, mengikut kata doktor ada jangkitan kuman. Mungkin asbab terlampau banyak makan buah rambutan yang ada semut.. Hehe

Allahua'lam. Mungkin juga Allah nak wawa rehat dari berkata-kata yang tidak penting. Alhamdulillah, makin recover asbab Vitamin C shaklee. Wawa tak makan antibiotik sebab nanti kena makan sampai habis.. Hehe

Ok, wawa nak cerita KISAH BENAR disebalik CREAM AJAIB HERBAL BLEND. Apa yang benar ni ye?")

Kisah ini wawa juga pernah lalui. Jika jerawat nakal naik, cepat-cepat letak cream herbal blend. Alhamdulillah, tak kekal lama pun kat muka..")


KISAH BENAR
---------------------------
Bila tiba tiba jerawat batu naik, macam-macam home made treatment buat, letak ubat jerawat berhari-hari pun tak kecut , lagi merah ada lah.

Bila letak je herbal blend dekat jerawat yang besar & merah-merah semalaman, pagi dah kecut & tak merah!

Yang penting dah tak sakit nyut nyut kat jerawat tu. Alhamdulillah syukur sangat. Malu sangat bila cakap dengan orang asyik pandang jerawat kite je, pastu rasa tak berkeyakinan diri bila jumpa ramai orang.

Hari ni boleh pergi kerja dengan yakin! 

Pengakuan Nadiah Othman.

Untuk konsultansi, hubungi wawa 019 996 6576
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

3 comments:

paridah said...

sakit tekak pula wawa...kesiannya..syukur alhamdulillah dh beransur sembuh.

PeRdU cINta said...

moga segera sembuh ye..

Nooriah Abdullah said...

semoga wawa cepat sembuh ya
bekenan kat ubat jerawat tu
kdang2 dah tua macam ni pun jerawat tingin nk singgah jugak adoiii
kalau ada ubat ni kan ke bagus kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...