CPUV EARNING ON GOING DI BLOG VITAMIN WAWA

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, rezeki Jumaat. Tadi saja wawa log in akaun nuffnang, sekadar nak melihat earning. Hihi

Bila klik bahagian earning, TERKEJUT wawa sebab CPUV ada 9 yang sedang on going. Subhanallah, serius wawa happy sebab sepanjang setahun wawa berblog akaun nuffnang tak pernah bergerak sebab blog pun tak aktif.

Sejak tiga bulan kebelakangan ini, wawa semakin aktif menjadi blogger part time dan insyaAllah fulltime suatu hari nanti, inilah hasilnya. Berkat kesabaran, en nuffnang baik hati bagi 9 terus cpuv. Terima kasih nuffnang, semoga terus dan terus bagi kat wawa ye..")

Selama ni tengok blogger lain yang selalu update pasal cpuv dieorang, hari ni wawa nak update juga boleh? Hehe


Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah..")
Share:

16 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark