Aidil Adha GiveAway by Dyana Hassan

Nak Menang Baju Raya Aidil Adha? Cepat Sertai GiveAway Dyana Hassan!

Hi hi hi! 

I'm sooo excited right now because....I'm going to organize my very first blog giveaway! Yeayyy! Kita yang nak bagi orang hadiah, kita yang terlebih excited pulak khenn. Hehe.

Okay without wasting any more time, jom tengok giveaway apa dan syarat2 nya. Hehe ^_^

First of all, apakah hadiah yang disediakan?

HADIAH
1x Kurung Saloma Hijau
 1x Kurung Saloma Coklat Mustard
1x Kurung Saloma Dusty Pink

Haa.. 3 SET BAJU KURUNG SALOMA untuk diberi! Jadi, kiranya ada 3 pemenang untuk giveaway kali ni. Dah tajuk entry pun Aidil Adha GiveAway kan, haruslah bagi baju kurung. Hehe. Okay, sekarang apakah syarat-syarat penyertaan nye?

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Warganegara Malaysia (kalau dari negera lain dik non tak reti nak pos hadiah ni weyh)

2. Mesti follow blog DyanaHassan

3. Follow Instagram - @dyana_fd

4. Follow Instagram - @closetcloud.fd

5. Buat 1 entry bertajuk "Aidil Adha GiveAway by Dyana Hassan"
Content entry:
(i)  3 sebab (atau lebih) kenapa blog Dyana Hassan berbaloi untuk di follow
(ii) Backlink ke entry ini (letak link entry giveaway ini di dalam entry anda)
(iii)Tag 5 rakan blogger anda di entry blog anda

6. Lepas selesai, sila tinggalkan link entry anda  dan id instagram anda dalam ruangan komen entry ini sahaja.

7. GiveAway ini bermula selama 3 minggu iaitu dari tarikh 25/8/2015 sehingga 15/9/2015 jam 11.59

8. Pemenang akan dipilih secara rawak.

9. Pengumuman pemenang akan dibuat pada hari Rabu 16/9/2015. Pemenang akan di tag di entry blog dan juga dimaklumkan di IG masing-masing. Perlu respon dalam masa 24 jam, hadiah akan bertukar tangan sekiranya terlalu lambat respon kerana pengeposan hadiah akan dibuat pada hari seterusnya.

10. Pengeposan hadiah akan dibuat melalui poslaju pada Khamis 17/9/2015.


Itu je! Senang kan? Kepada yang nak baju raya haji free, cepat2 sertai GiveAway ni ye! 

See you! ^_^


Tag rakan:

Fizah
Aeinna
Ain
Kak farah 
MiminAdam

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

5 comments:

Bbwana adienia said...

All the best ya wawa :)

safurara said...

cantik2, good luck wawa.

paridah said...

good luck wawa.

Sheila Mutalib said...

Good luck !

Cantik hadiahnya...

Etuza Etuza said...

Terima kasih dtang ke blog comot Etuza ya..teruskan jalinan yang baik antara blogger.
Segmen ni dah berlalu kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...