Thursday, 27 August 2015

Penangan Gaji

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, penangan gaji hari ni. Ramai yang selit order. Ini sahaja yang pagi tadi. 

Set rebutan adalah set kurus, set resdung, set berpantang dan tidak ketinggalan set kecantikan.

Baru satu done proceed order di web shaklee, lagi empat on the process. Mudah sangat wawa buat bisness shaklee online ni. Tak perlu nak beratur di pos laju. Hanya beratur depan lappy sendiri, then klik-klik order dan shaklee yang uruskan pengeposan. Mudahkan!


Nak beli sendiri pun boleh, klik set yang berkenan di hati kat gambar disebelah kiri tu. anda akan terus ke web order shaklee.")

Selamat bershopping semua.. Jagalah kesihatan kerana ia adalah Mahkota bagi orang yang sakit.")

6 comments:

PeRdU cINta said...

Wah..bagus2...senang bila dah catat..

ENA said...

terbaik wawa!

Mardiah Diana said...

salam singgah petang puan wawa...wahh...Alhamdulillah dan tahniah puan wawa...rezeki ni...

Allene typicalmommy said...

alhamdulillah.. rezeki.

Hawa Hassan said...

Alhamdulillah..=)

fifi fizah (pearl) said...

alhamdulillah..rezeki..doakan fzah etep yer..nk jgk ikt jejak k.wan.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...